Ventiler, sensorer og motorer: Markedets bredeste sortiment til HVAC-anlæg

Dato: 20 maj 2020

Ventiler, sensorer og motorer

Ventiler, sensorer og motorer: Markedets bredeste sortiment til HVAC-anlæg Fra 0 til komplet HVAC med ét nummer! Ring til Belimo: 8652 4400 Belimo dækker alle behov inden for spjældmotorer, ventiler, aktuatorer og sensorer til styring af luft og vand til køling og opvarmning. Skal du bruge komponenter, som Belimo ikke selv producerer, forhandler Belimo f.eks. også Thermokons omfattende program af pålidelige sensorer, betjeningspaneler og trådløse enheder.

Energieffektive aktuatorer og ventiler

Belimos flow- og energiventiler med aktuator sikrer energieffektive HVAC-anlæg. Dels fordi Belimos elektriske aktuatorer og sensorer i sig selv er energibesparende, og dels fordi aktuatorerne reagerer hurtigt, så ventilen lukker eller åbner på et øjeblik, og hele anlægget derfor hurtigt tilpasser sit energiforbrug til behovet. Det betyder også, at komforten for bygningens brugere er i top – HVAC-anlægget leverer faktisk det indeklima, det er indstillet til.

Tætlukkende og selvrensende

Samtidig sørger Belimos tætlukkende og selvrensende kugleventiler for, at der ikke pibler spildt energi gennem anlægget. Ventilerne lukker helt tæt – også efter flere års brug. Belimo yder 5 års garanti på alle sine produkter.

Reduceret behov for pumpeenergi

Belimos moderne trykuafhængige energiventiler sikrer desuden, at der ikke ledes mere vand gennem systemet, end der er behov for. Det giver en bedre udnyttelse af energien og sparer pumpeeffekt.

Hjælp til dimensionering og produktvalg

Belimo hjælper også gerne med at dimensionere og finde de komponenter, som passer optimalt til dit anlæg. Så du kan faktisk komme fra 0 til et komplet HVAC-anlæg med bare ét nummer: tlf. 8652 4400.

HJÆLP TIL DIMENSIONERING OG PRODUKTVALG

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår