Ny serie af elegante og pålidelige rumsensorer til styring af indeklimaet

Annonce – Dato 4 maj 2023

Der følger både nem montage og nem indstilling med Belimos nye rumsensorer.

Belimos nye serie af rumsensorer

Der er virkelig taget hånd om alle aspekter i udviklingen af Belimos nye serie af rumsensorer. I vanlig Belimo-stil er der sørget for, at sensorerne er nemme at montere og integrere i bygningens BMS og styring af indeklimaet. Der er tænkt på nem aflæsning af displayet – eller via en app – og høj brugervenlighed. Og så naturligvis en stærk teknologi, som sikrer pålidelige data og sikker drift i mange år.

Nem montage, indstilling og integration

For montøren er det nemt at montere rumsensorens bagplade på væggen og tilslutte alle kabler i en fjeder-klemrække, hvorefter fronten blot skal klikkes på. Display m.m. indstilles hurtigt med Belimo Assistant App på en smartphone – og indstillingerne overføres trådløst til sensoren. Indstillingen kan i øvrigt gøres før montage, og uden der er spænding på rumsensoren. Montage og indstilling kan faktisk ikke være meget lettere eller hurtigere. Belimos rumsensorer er også nemme at integrere med bygningens HVAC-anlæg og BMS. De kommunikerer nemlig i de mest almindelige bus-protokoller, BACnet, Modbus og MP Bus, og indgår derfor direkte i systemernes styring af et godt indeklima.

Belimo har i flere år leveret sensorerBelimo Assistant App

Elegant og diskret – nem at aflæse og lavt energiforbrug

Belimo har i flere år leveret sensorer, der giver pålidelige data, og det gør de nye rumsensorer også. Rumsensorerne er desuden lette og tydelige at aflæse og betjene takket være ePa-per displayets høje kontrast og touchfunktion. Samtidig er der ikke bagbelysning i displayet, hvilket både sparer energi og sikrer mørket i f.eks. soveværelset. Der er også versioner af rumfølerne uden touchdisplay til f.eks. skoler og andre bygninger, hvor brugerne ikke skal kunne aflæse og ændre indstillinger. Her aflæses og betjenes rumsensoren nemt og trådløst med en app på en smartphone.

De rumsensorer, der måler luftkvalitet, har desuden en tydelig indikator, som angiver CO2- niveauet med rød-gul-grønt diodelys. En meget letforståelig og nyttig funktion til institutioner, skoler, mødelokaler og andre steder, hvor mange mennesker samles.

Temperatur, luftfugtighed og luftkvalitet

Alt efter behov fås Belimos nye rumsensorer til måling af temperatur, luftfugtighed og luftkvalitet. Lige som alle øvrige Belimo produkter, bliver rumsensorerne testet, inden de forlader fabrikken, og Belimo yder altid 5 års garanti. Læs mere om serien på Belimos hjemmeside.

Mere om produktet Følere og sensorer

Følere og sensorer

Pålideligt og intuitivt design

Sensorer fra Belimo
Effektiv planlægning med BIM