Belimo kan motorisere alle butterflyventiler

Annonce – Dato 7 Feb 2023

Mere energieffektive, mindre og lettere motorer til alle butterflyventiler.

belimo butterflyventiler

Selv om den butterflyventil, der mangler en motor, er af andet fabrikat, kan den styres af Belimos kompakte og energieffektive motorer. Og i kraft af sit store udvalg af motorer kan Belimo også levering den størrelse, hastighed, spænding, kommunikation osv. som passer til opgaven.

Belimos motorer vil endda ofte både være billigere at anskaffe, have et lavere energiforbrug og være både lettere og mere kompakt end tilsvarende motorer til butterflyventiler.

Passer på stort set alle butterflyventiler

Belimos motorer kan ikke kun dreje Belimos egne butterflyventiler. De passer også til stort set alle andre butterflyventiler, der er monteret i Danmark. Ofte kan Belimos motorer monteres direkte på ventilen, og ellers kan et retrofit-beslag give motoren det rette, sikre greb om ventilens spindel. Beslagene er standard  – men selv hvis de ikke passer, kan Belimo specialfremstille et beslag til den specifikke ventil.

Stort udvalg af kompakte motorer

En af de mest markante fordele ved Belimos motorer til butterflyventiler er, at de er meget kompakte. Det betyder, at de er lettere at håndtere og montere, og det betyder, at de ikke kræver lige så meget plads som tilsvarende motorer. Der er samtidig et stort udvalg og derfor muligt at finde den ønskede motor – næsten uanset hvor meget kraft, den skal levere, hvilken forsyningsspænding og styresignal den skal bruge, og hvilken bus-protokol den skal kommunikere – foruden egenskaber som sikkerhedsfunktion, IP66/67-godkendt indkapsling til at klare vind, vejr eller aggressive miljøer og meget mere.

butterflyventilerbelimos motorer

Spar energi med Belimo butterflyventiler

Hvis selve butterflyventilen også trænger til at blive udskiftet, kan det give energibesparelser at vælge en Belimo butterflyventil. De er nemlig designet, så de ikke kræver samme moment, men kan styres af en mindre motor, end tilsvarende ventiler normalt kræver. Men det er, som nævnt, ikke et krav for at få gavn af de kompakte, effektive motorer fra Belimo.

Motorer leveres dag-til-dag

Belimo i Skanderborg har dag-til-dag-levering på motorer til butterflyventiler – dog ikke på specialfremstillede beslag. Og der er fem års garanti på motorerne – lige som Belimo giver på alle sine produkter. Kontakt Belimo, så du er sikker på at få de mest effektive motorer, der passer til dine butterflyventiler.

Læs mere om butterflyventiler

Mere om produktet Afspærringsventiler

Afspærringsventiler

Komplet produktsortiment i afspærringsventiler (on-off ventiler)

Produktoversigt

Produktoversigt

Se brochuren her

Læs mere