Du kan altid nemt finde den optimale ventil eller motor at udskite med

Annonce – Dato 8 mar 2022

Find den gamle ventil i Retrofit App og få en erstatning leveret i morgen.

Retrofit App Belimo gratis hjælpeværktøj som app eller online og universalmotorerBelimo tilbyder både et gratis hjælpeværktøj som app eller online og universalmotorer. Begge dele gør det nemt at udskifte en gamle ventil eller motor – uanset hvor gammel og hvilket fabrikat den udtjente er. Som regel kan du endda få den nye ventil eller motor fra Belimo i morgen.

Retrofit App Belimo gratis hjælpeværktøj som app eller online og universalmotorerFind ventiler, motorer og sensorer på din telefon

Du finder den nye ventil og motor i Belimo Retrofit app, du kan hente som app til din telefon – både iPhone og Android. Her taster du blot de data eller det, der er læseligt på den gamle ventil, ind, så får du svar på, hvad du kan erstatte med. Måske kender du allerede Retrofit app’en. Den er forbedret i version 2.0. Blandt andet kan du nu scanne en motor med telefonens kamera, så OCS-læser app’en, hvad der står på den, og finder mulige erstatninger.

Eller find rette erstatning online

Du kan også søge online i Belimo Retrofit Tool, som er en kæmpe database over ventiler, motorer og sensorer på markedet. Resultatet er det samme: Belimo Retrofit fortæller, hvilke ventiler, motorer eller sensorer du kan installere som erstatning.

Databasen bliver løbende udvidet, og målet er, at samtlige ventiler, motorer og sensorer, der findes og er installeret, kan findes. Allerede nu er stort set alle, der er udbredt i Danmark i Belimo Retrofit. Skulle du have problemer med at finde en sjælden ventil i Belimo Retrofit, kan du kontakte Belimo Danmarks support tlf. nummer 86524400 – de kan altid hjælpe dig videre.

Retrofit App Belimo gratis hjælpeværktøj som app eller online og universalmotorerUniversalmotor med universelt beslag

Tilmed har Belimo også en serie universale motorer, der kan erstatte de fleste typer ventilmotorer/aktuatorer. De har tilhørende Retrofit-beslag, som kan monteres på de fleste ventiler. Universalmotorerne fås med forskellige styrker, lukkehastigheder, sikkerhedsfunktion, størrelser m.m. Find den rette ved hjælp af Retrofit Tool eller Retrofit app.

Se Retrofit universalmotorer med beslag på her.

Læs mere om Retrofit her.