Få Belimos nye pålidelige manifold energifordeler tilpasset dit projekt

Annonce – Dato 9 nov 2021

Med en fleksibel modulopbygning kan du skræddersy løsningen til dit projekt.

Belimo, energifordeler

Den nye energifordeler med manifold fra Belimo er bygget op som et fleksibelt modulsystem. Du kan dermed vælge den manifold og kontrolboks og de ventiler og motorer, der passer til netop det projekt, du skal bruge dem til.

Standardløsninger volder ofte problemer

Alt for tit giver standardløsninger problemer ude på byggepladsen, fordi de er svære at passe ind i det konkrete projekt, montøren står med”, mener Ole Fornill fra Belimo: ”Derfor giver vi mulighed for at sætte den løsning sammen, der matcher projektet – det er både mere effektivt for montøren og bedre for installationen, der skal fungere i årene fremover”, uddyber han og tilføjer: ”Vores tekniske support hjælper gerne med at sammensætte den optimale løsning”.

Belimo, energifordeler Belimo, energistyring og -måling

Pålidelig løsning med lavt energiforbrug

Belimos manifold kobles med de velkendte, pålidelige kugleventiler, Belimo har produceret i mange år. De lukker helt tæt – bl.a. fordi de er selvrensende, så aflejringer ikke giver utætheder. Belimos kugleventiler sætter sig heller ikke fast. Selv efter at have holdt same position i lang tid, åbner og lukker de upåklageligt. Sammen med Belimos elektriske motorer, der ikke har det varme- og energi-tab, som karakteriserer termiske ventilmotorer, giver det en pålidelig løsning med et meget lavt energiforbrug.

Motorer understøtter desuden alle almindelige BUS kommunikationsprotokoller – MP Bus, Modbus og BACnet – så de er nemme at integrere i bygningens BMS (KNX er også på vej).

Belimo, energifordelerOplagt til gulvvarme

Belimo manifold virker både i varme- og kølesystemer – for eksempel er det en oplagt løsning til gulvvarmeinstallationer.

Spar montagetid med én samlet enhed

Belimos energifordeler kan også leveres som en færdig, samlet enhed. Med de ønskede fittings og stik og med rør og kabler i afmålte længder. Det er det, Belimo kalder Customised Products: ”Med Customised Products får du din løsning leveret monteringsklar fra fabrikken – samlet efter dine tegninger”, forklarer Ole Fornill: ”Det sparer potentielt mange timer på byggepladsen, når montø-ren får en monteringsklar enhed – frem for at skulle samle alle stumperne på stedet”.

Læs mere om Belimos nye manifold og energifordeler på belimo.dk