Belimo præsenterer årets vigtigste HVAC-nyheder på VVS’21

Annonce – Dato 1 okt 2021

NY MID-godkendt energimåler, NY gulvvarme-manifold, NYT customised products.

Belimo, energimåler

Hvis du besøger Belimos stand på VVS’21 kan du opleve flere af årets vigtigste HVAC-nyheder og samtidig høre, hvilke effekter, de vil have på dit næste HVAC-projekt. Det, du kan opleve er:

Belimo, termisk energimålerMID-godkendt termisk energimåler

Belimos nye energiventil har integreret en EN1434- og MID-godkendt termisk energimåler. Det betyder, at de data om energiforbrug, du får fra energiventilen er så pålidelige, at du for eksempel kan afregne varmeforbrug ud fra dem.

Pålidelig gulvvarme-manifold

Du kan også se Belimos nye driftssikre gulvvarme-manifold. Den er udstyret med Belimos selvrensende kugleventiler, som sikrer pålidelig styring af gulvvarme – og som er lige så
pålidelig selv efter mange års drift.

Belimo, monteringsklare modulerBelimo, ventiler, motorer, rør, muffer og stik

Customized products – spar mange montørtimer

Som noget nyt kan Belimo nu samle ventiler, motorer, rør, muffer, stik m.m. til monteringsklare moduler. Så kan du spare de timer, montørerne ellers bruger på at tilpasse rør og kabler og samle stumperne på bygepladsen. Det hele kommer samlet og skal bare monteres.

Stort sensor-udvalg fra Thermokon

Desuden har Belimo et stort udvalg af sensorer fra Thermokon med på VVS’21. Thermokon producerer markedets vel nok bedste sensorer – når man altså ser bort fra Belimos egne – og har desuden et altomfattende program af sensorer til HVAC.

Find os på stand C-3013

Du kan se og høre mere om alle årets vigtigste HVAC-nyheder på Belimos stand. Ligesom du kan få en god, faglig HVAC-snak med Belimos eksperter på standen. Både om nyhederne og om Belimos øvrige pålidelige ventiler, motorer og sensorer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores stand C-3013 på VVS’21!

HENT DIN GRATIS BILLET HER