Du får flere fordele med Belimos ventilmotorer på dine butterflyventiler

Dato: 8 Feb 2022

Opnå besparelser og præcis kontrol med motoriserede butterflyventiler

butterflyventiler Belimos motorer bus-protokollerbutterflyventiler Belimos motorer bus-protokoller

Belimo tilbyder et stort udvalg af motorer, så du kan altid finde én, der passer til opgaven: Det ønskede moment, drejetid, spænding m.m. Du opnår samtidig flere fordele ved at montere Belimos ventilmotorer på dine butterflyventiler.

Her er fire af dem:

 1. Pålidelige og tætlukkende
  Belimos motorer har styrken til at lukke butterflyventiler 100 %. Helt tæt. Hver gang. Du slipper altså for dyre energitab fra utætte ventiler, som lader vandet pible gennem systemet. Belimos egne butterflyventiler er tilmed konstrueret, så det kræver mindre energi at åbne/lukke dem. Faktisk kan du – oftest – sætte en mindre motor på Belimos butterflyventiler end på andre fabrikater.
 2. Sparer på dit energiforbrug
  Ikke nok med, at Belimos motorer begrænser energitabet i systemet, fordi de lukker dine ventiler helt. De er samtidig energieffektive. Faktisk er det minimalt, hvad de bruger af spænding, når de står stille.
 3. Lette og kompakte – sparer på konstruktionen
  Belimo har fokuseret på at gøre sine motorer lette. Det betyder færre kg, der skal monteres oven på ventilerne, hvilket også gør montagen lettere – i bogstavelig forstand. Samtidig kræver Belimos motorer ikke meget installationshøjde. Du slipper dermed for ekstra konstruktionsomkostninger.
 4. Nem at integrere og overvåge i dit CTS
  Du kan få Belimos motorer til de mest almindelige bus-protokoller. Det gør det nemt at integrere motor og ventiler i dit CTS. Dermed kan du både overvåge ventilen – hvordan den står – og justere den via CTS’en, hvis det skulle være nødvendigt. Du kan også koble en sensor direkte til motoren, hvis du har behov for det.

butterflyventiler Belimos motorer bus-protokollerbutterflyventiler Belimos motorer bus-protokoller

Belimos motorer er også IP66/67

Find motorer og butterflyventiler hos Belimo. Du kan få dem IP66/67-tætte, så de kan holde til at sidde udendørs eller i belastende miljøer. Find flere fordele med Belimos motorer og butterflyventiler her 

Mere om produktet Afspærringsventiler

Afspærringsventiler

Komplet produktsortiment i afspærringsventiler (on-off ventiler)

Produktoversigt

Produktoversigt

Se brochuren her

Læs mere