Spar mange montørtimer med ’customised products’ fra Belimo

Dato: 31 Aug 2021

Få dine ventiler som monteringsklare moduler med motor, rør, isolering osv.

Belimo, monteringsklare ventiler

Når der skal monteres ventiler i varme- og HVAC-anlæg, går der hurtigt mange montørtimer med at afkorte rør, fittings, montere muffer, tilpasse kabler, montere stik m.m. De timer kan du nu spare. Belimo tilbyder at levere færdige, monteringsklare moduler, hvor alt er tilpasset og blot skal tilsluttes. Det går under navnet ’customised products’.

Spar tid, når det er svært at få flere medarbejdere

Det, vi tilbyder, er at levere dine ventiler færdigmonteret på de rør, de skal sidde på. Med afpassede længder af rør og kabler med muffer og stik – lige til at montere”, forklarer Belimos direktør Ole Fornill og tilføjer:

I en tid hvor det er svært at få flere medarbejdere i byggeriet, giver det god mening at spare tid på byggepladsen. Så bare lad Belimo klare alt det med at tilpasse og samle modulerne”.

Belimo tilbyder også at teste modulerne, inden du får dem leveret. I forvejen bliver alle Beli-mos komponenter testet, før de forlader fabrikken.

Belimo, moduler med motor, rør og isoleringBelimo, monteringsklare moduler

Individuel tilpasning af større serier eller enkeltmoduler

Customised products er især interessant ved større byggeri eller renovering, hvor der skal bruges flere ens moduler, men Belimo leverer også enkelte, unikke moduler. Hvis der er behov for særlige beslag, f.eks. ved en renovering, kan Belimo 3D-printe beslagene, så de passer nøj-agtigt dér, hvor modulet skal monteres.

Færre montørtimer, mindre spild

Det gælder om at udnytte tiden på byggepladsen bedst muligt. Customised products minime-rer montørtimerne, og du vil også kunne spare på materialerne – for der vil være mindre spild og fejl, når komponenter ikke skal tilpasses på stedet.

Belimo, enkeltmodulerBelimo, monteringsklare moduler

Belimo lægger vægt på nem montage

Nem montage har altid været vigtigt for Belimo. For eksempel med nem indstilling ved hjælp af vores app på en smartphone, nem indregulering og tilslutning til BUS- eller cloudkommuni-kation. Customised products er det næste, logiske skridt for at gøre montagen lettere”, slutter Ole Fornill.

Læs mere om Belimos customised products her.