Energibesparelser og forbedret indeklima – stort tema for VVS-messen

Annonce – Dato 24 maj 2023

HVAC-ventiler, sensorer m.m. som effektivt kan give mærkbare besparelser på energiforbruget og samtidig sikre et godt indeklima. Det er noget af det, du kan se hos Belimo på VVS’23. Belimos ventiler, motorer og sensorer er nemlig kendetegnet ved både at være energieffektive og samtidig pålidelige og klar til at indgå i optimerende HVAC- og BMS-systemer.

På VVS’23 viser Belimo produkter, der både sparer energi og øger komforten

Nedbring bygningers klimaaftryk og skab bedre indeklima

”Energibesparelser bliver helt sikkert et stort tema på messen. Og her har Belimo de produkter, der kan gøre en forskel, og som samtidig forbedrer indeklimaet og komforten i bygningerne,” fortæller Claes Odgaard, salgschef hos Belimo. Og hvis Danmark skal reducere sit klimaaftryk inden 2025 og 2030, som regeringen ønsker, skal mange bygninger energirenoveres effektivt i de kommende år.

En lang række effektive HVAC-ventiler, motorer og sensorer

Hos Belimo kan du på VVS-messen i år se både effektstyrede energiventiler, der også kan bruges til at afregne varmeforbruget. Effektive flowventiler, der forbedrer udnyttelsen af varmen i HVAC-systemer – også ved dellastdrift. Den pålidelige og fleksible Belimo manifold, der også er klar til bus-kommunikation og en lang række tætlukkende og selvrensende ventiler med effektive aktuatorer samt præcise og elegante rumfølere og sensorer.

Intelligent styring af HVAC- og bygninger

Belimo tilbyder mange produkter, der er klar til at intelligent styring af bygninger. Både til IoT-løsninger og med bus-kommunikation så de nemt indgår i BMS-systemer. Det giver overblik til at levere effektiv energiudnyttelse – ud fra de behov, som rumsensorer løbende registrerer, reguleret af hurtige og effektive elektriske aktuatorer og leveret af pålidelig, selvrensende ventiler, der altid giver den ønskede mængde vand, og også lukker helt tæt, når de skal lukke tæt.

Mærk hvor nem montagen af Belimos produkter er

Belimo lægger altid vægt på nem montage og installation. På VVS’23 kan du ved selvsyn og med produkterne i hånden konstatere, hvor kompakte de er, og hvor let det f.eks. er at montere bagplader og nemt klikke beskyttelsesdæksler på.

Kom gratis til VVS’23 med Belimo

”Vi glæder os til at snakke med mange kunder, installatører og fagfolk, når vi mødes til VVS’23 i Odense Congress Center,” tilføjer Claes Odgaard.