Gode nyheder til din varme-afregning og -regulering

Annonce – Dato 21 jun 2022

Nu kommer energiventilen med MID-godkendt termisk energimåler til Danmark

Belimos energiventil giver præcis styring og regulering

Hvis du var med på VVS’21 i Odense, har du sikkert set den. Belimos nye energiventil med integreret MID-godkendt termisk energimåler, som blev præsenteret på messen. Den første gode nyhed er, at nu kan du få den leveret – Belimo Danmark får den på lager i løbet af januar. De næste mange gode nyheder er de besparelser, den præcision og optimering af energiforbrug og –afregning, du opnår.

Du sparer en varmemåler

Med den nye energiventil får du så præcise målinger på energiforbruget, at du f.eks. kan afregne varmeforbrug direkte fra ventilen. Du sparer reelt en varmemåler – takket være den termiske energimåler, der er så præcis, at den er både EN1434- og MID-godkendt.

Du får præcis regulering

Belimos energiventil giver dig desuden præcis styring og regulering. Og du får alle systemdata i BUS- eller cloud-kommunikation (IoT), så det er nemt at integrere i dit BMS-system. Belimos energiventil sikrer, at der altid er den korrekte mængde vand – også hvis differenstrykket ændrer sig f.eks. på grund af øget belastning af systemet.

Du undgår energispild

Kugleventilen i Belimos energiventil lukker helt tæt – og den elektriske motor drejer hurtigt til den ønskede position. Derfor pibler der ikke vand og energitab gennem ventilen, og den indstiller sig korrekt i løbet af et øjeblik. Du kan dermed være sikker på, at energiforbruget altid er det, som det er indstillet til.

energiventilen med MID-godkendt termisk energimålerenergiventiler med MID-godkendt termisk energimåler

Bestil energiventiler med MID-godkendt termisk energimåler

Her i januar får Belimo Danmark de nye energiventiler leveret fra fabrikken i Schweiz, hvor de bliver produceret. Ring til Belimo på tlf. 8652 4400, hvis du vil høre, hvornår du kan få leveret energiventiler med integreret MID-godkendt termisk energimåler.

Du kan også få en løsning, hvis du har glykol i vandet

Belimos MID-godkendte termiske energimåler giver alarm, hvis der er glykol i vandet. Det sikrer præcision i de data, du får fra den. Kontakt Belimo, hvis du har et køleanlæg eller andet system, der er baseret på glykolholdigt vand. Det har Belimo nemlig også en energiventil med termisk energimåler til.

Hør mere om energiventilen med MID-godkendt termisk energimåler hos Belimo Danmark, tlf. 86 52 44 00.