NYHED! MID-godkendt termisk energimåler integreret i Belimos energiventil

Annonce – Dato 9 jun 2022

Ny energiventil har integreret EN1434- og MID-godkendt termisk energimåler

Belimo, energiventil

Belimos nye energiventil forener energistyring og -måling. I én samlet enhed kan du både regulere og måle det præcise energiforbrug i varme- og kølesystemer. Energiventilen giver dig præcis styring og optimering af energiforbruget, og med den termiske energimåler får du pålidelige data om varmefor-bruget til omkostningsregnskabet.

Energiventilen leverer data til afregning af varmeforbrug

Målingen er præcis og pålidelig, og den termiske energimåler er både MID-godkendt og godkendt i den europæiske EN1434-standard. Det betyder bl.a., at du kan bruge målingerne til fakturering af lejeres varmeforbrug.

Til både cloud- og BUS-kommunikation

Du kan samle alle data fra ventilen i en cloudløsning, hvorfra det er nemt at integrere de individuelle data med andre applikationer – for eksempel afregning af varme. Varmeregningen kommer nærmest direkte fra ventilen. Pålideligt og præcist. Belimos energiventil og termiske energimåler kan også integreres i bygningens BMS med almindelig BUS-kommunikation.

Belimo, du kan samle alle data fra ventilen i en cloudløsning Belimo, energistyring og -måling

Nem at montere og indstille

Den nye energiventil med integreret termisk energimåler kan tilsluttes både el og data med ét standard ethernet-kabel. Det gør tilslutningen enkel og hurtig. Og som så mange andre af Belimos produkter, indstilles enheden hurtigt ved hjælp af Belimo Assistant-appen på en almindelig smartphone. Indstil-lingerne overføres trådløst til ventilen – også uden der er spænding på ventilen.

Også termisk energimåling ved glykolholdige anlæg Belimos termiske energimålere kan i øvrigt også håndtere systemer med glykol i vandet – alt efter hvilken model af termisk energimåler, der er tale om. Hør mere om dette – og de mange andre fordele ved Belimos nye energiventil og termiske energimåler hos Belimo Danmark, tlf. 86 52 44 00.
Eller læs mere om den termiske energimåler her