Hurtigere og mere effektiv montage med Customised Products

Annonce – Dato 5 maj 2022

Du kan få ventiler, motorer og sensorer fra Belimo, der er samlet med rør og kabler i afpassede længder med muffer, ledninger, isolering m.m. Du modtager ganske enkelt monteringsklare moduler, der er lavet præcis efter de tegninger og specifikationer, du har givet. Det er en service, Belimo yder under navnet ”Customised Products”. Dine enheder samles til monteringsklare moduler på fabrikken, og du sparer alle de montørtimer, der normalt går med at samle og tilpasse rør og stumper.

Hurtigere og mere effektiv montage med Customised Pro-ducts

Hvor meget vil du kunne spare?

”Normalt bruger en montør lang tid på at tilpasse rør, montere muffer, opmåle og tilpasse ledninger, montere stik, montere motorer og samle det hele på byggepladsen. Det er ikke fordi, det er specielt krævende eller svært, det tager bare tid at gøre,” fortæller direktør hos Belimo Ole Fornill: ”Og du kan så gange tiden med en montørløn, så har du et mål for, hvor meget, der er at spare, hvis det hele bliver leveret tilpasset, samlet og monteringsklart.”

Spar mange montørtimer med samlede, monteringsklare moduler fra Belimoventiler, motorer og sensorer fra Belimo

Brug tiden effektivt på byggepladsen

I en tid hvor kvalificeret arbejdskraft kan være en flaskehals i byggeriet, giver det også god mening at spare noget af den tid, montøren skal bruge på hver byggeplads. I det lys er Belimos Customised Products også attraktivt. ”Det er vigtigt at bruge tiden rigtigt. At man ikke har dygtige folk, der bruger for meget tid på rutineopgaver,” mener Ole Fornill, ”især når der er travlt – og der er Customised Products en nem måde at udlicitere opgaver og frigøre tid.”

Forkort byggetiden

Det kan også forkorte byggetiden, når montøren skal bruge mindre tid på byggepladsen. HVAC-installationerne kan hurtigere gøres færdige, så dem, der skal montere lofter m.m., hurtigere kan komme til.

Belimos Customised Productsbelimo

Inkl. specielt tilpassede og skabte beslag

En yderligere fordel ved Customised Products er, at Belimo har udstyr til at fremstille specielle beslag. Også hvis det kun er et enkelt modul, du skal bruge. På den måde er Customised Products virkelig ’customised’. Uanset, hvad din installation kræver, kan du få det helt specielt leveret direkte fra fabrikken – klar til at blive monteret.