Spjældmotorer med mere end 40 års udvikling

Annonce – Dato 20 Dec 2018

Det var Belimo, der først fandt på at montere en motor direkte på spjældakslen og dermed opfandt spjældmotoren. Det var i 1976, og Belimo har produceret spjældmotorer lige siden. Det betyder ikke blot mere end 40 års erfaring. Det betyder også mere end 40 års udvikling, så du i dag f.eks. får Belimo spjældmotorer til dit HVAC-anlæg, der kan kommunikere via BUS (LON, KNX, BACnet, MP-Bus, Modbus), eller som kan kobles online via Belimo Cloud.

Energieffektive motorer og ventiler fra belimo

Energieffektive motorer og ventiler

Belimo tilbyder i dag et omfattende program af virkelig energieffektive spjældmotorer i alle størrelser – fra 2Nm til 40Nm. Motorerne har et minimalt energiforbrug, og sammen med Belimos tætlukkende ventiler minimerer det energitabet i bygningen. Desto flere ventiler og motorer, der er i HVAC-anlægget, desto vigtigere er det at minimere deres energiforbrug.

Kompakte og nemme at montere

Belimo har også formået at gøre spjældmotorerne meget kompakte. Motorens højde kan være helt ned til 28 mm. Mange steder er der ikke meget plads til at montere en spjældmotor, og her er det vigtigt, at motoren i sig selv ikke fylder mere end nødvendigt. Samtidig er det vigtigt, at den er nem at montere – og her kan Belimos kompakte CM-motorer ’klikkes’ på ventilen uden brug af værktøj.

Sikkerhed ved strømafbrydelser

Belimos spjældmotorer fås også med Supercap sikkerhedsfunktion. Her sørger en kondensator for, at motoren fortsat fungerer upåvirket ved korte strømafbrydelser. Og hvis strømafbrydelsen viser sig at være langvarig, slår spjældmotoren automatisk ventilen til en på forhånd bestemt sikkerhedsposition – f.eks. helt lukket. Endnu et eksempel på de innovative funktioner, Belimo har udviklet på spjældmotoren. Spjældmotorer fra Belimo har som standard 5 års garanti.

Læs mere om Belimos spjældmotorer her

Mere om produktet Almindelige spjældmotorer

Almindelige spjældmotorer

Driftssikker teknologi med lang levetid

Effektiv planlægning med BIM