Prisbelønnede energiventiler

Annonce – Dato 8 nov 2018

De nye energiventiler fra Belimo udmærker sig blandt andet ved at være meget energieffektive, ressourcebesparende og deres evne til at optimere et HVAC-anlæg. Alt sammen egenskaber, der høster anerkendelse rundt omkring i verden. Alene i de første måneder af 2018 har Belimos energiventiler modtaget flere priser.

EnergieGenie Award 2018 i Østrig

Ved EnergieSparmesse ExpoEnergy i Oberöesterreich modtog Belimos energiventiler prisen ”EnergieGenie Award 2018”. Ekspertjuryen baserede blandt andet sin beslutning på, at Belimos energiventiler giver den største energibesparelse. EnergieGenie prisen er indstiftet i Østrig for at medvirke til at sætte skub i processen mod at nå de europæiske klimamål.

INDUSTRIEPREIS Energi & Miljø i Tyskland

Efter omhyggeligt at have undersøgt mere end 100 produkter i kategorien Energi og Miljø har en uafhængige ekspertjury valgt Belimos energiventil som vinder af INDUSTRIEPREIS. Energiventilen imponerer juryen med sin innovation, lave energiforbrug og frem for alt dens gennemsigtighed. INDUSTRIEPREIS uddeles i 14 kategorier som optakt til Hannover-messen.

Læs mere her

Flere priser til energiventilerne

Det er ikke første gang, Belimos energiventiler bliver belønnet med flere priser – bl.a. fik de sidste år CPI Climate Control Award 2017, som er under protektion af De Forenede Arabiske Emiraters Ministerium for Infrastructure Development. Sagt på godt jysk, er det slet ikke så ringe resultater.

Læs mere om Belimos energiventiler her