Pålidelige sensorer der er lette at installere og integrere

Annonce – Dato 22 nov 2018

Belimo har lagt vægt på let installation og problemfri integration i udviklingen af sine sensorer. Frem for alt er de kompatible med BACnet og Modbus og i det hele taget med de mest anvendte bygningsautomatik- og reguleringssystemer. Udgangspunktet har været, at det skal være nemt og problemfrit at sætte sensorerne i drift sammen med resten af HVAC-systemet. Uanset om det er en ny installation, eller sensorerne skal indgå i et allerede eksisterende HVAC-anlæg.

Belimo levere problemfri intregrations sensorer

Problemfri installation


Men der er også tænkt i små, praktiske detaljer, som gør installationen lettere. Monteringspladen er f.eks. aftagelig, så den er nem at bruge som boreskabelon. Kablerne tilsluttes sensorerne via plug-in terminaler, så der dels ikke skal bruges værktøj og dels opnås en optimal, elektrisk forbindelse. Sensorerne har desuden modulære kabelfittings, der gør det nemt at tilpasse dem til forskellige tilslutninger og forskellige kabler, alt efter hvor sensorerne skal indgå.

Pålidelige data og 5 års garanti


Der er schweizisk præcision og pålidelighed i de nøjagtige aflæsninger af data, sensorerne giver. Uanet om det er temperatur-, fugtigheds-, luftkvalitets-, tryk- eller flowsensorer. Og Belimo yder i øvrigt 5 års garanti på sensorerne – lige som der er på Belimos øvrige produkter.

Overholder IP65


Som det første på markedet er sensorhuset forsynet med et skrueløst, snap-on dæksel, der ikke kræver værktøj. Det gør installationen både nem og hurtig – og samtidig holder dækslet helt tæt. Belimo sensorer med snap-on dæksel overholder IP65, og kan benyttes både inde og ude, beskyttet mod snavs, støv, fugtighed, kondens, regn og sne.

Læs mere om Belimos sensorer her

Mere om produktet Følere og sensorer

Følere og sensorer

Pålideligt og intuitivt design

Sensorer fra Belimo
Effektiv planlægning med BIM