Nemt at få pålidelige HVAC-sensorer

Annonce – Dato 20 Aug 2019

En omfattende serie af sensorer supplerer Belimos store udvalg af ventiler og motorer til HVAC-anlæg. Dermed kan du få alle komponenter hos én leverandør med dag til dag levering til hele Danmark fra Belimos store lager i Skanderborg. Det er med andre ord nemt at få sensorer med, når du bestiller ventiler og/eller motorer.

Bredt udvalg af sensorer

Og det uanset om du ønsker sensorer til måling af temperatur, fugtighed, luftkvalitet (CO2, VOC m.m.), tryk (luft, vand) eller flow (med ultralydsmåling). Eller en sensor, der kombinerer forskellige målinger.

Alle Belimos sensorer er kompatible med de mest anvendte systemer med BACnet og Modbus

Pålidelige og nemme at integrere

Pålidelige sensorer er essentielle for at HVAC-anlægget kører optimalt. Så temperatur og luftkvalitet giver god komfort, og bygningens energiforbrug holdes nede. Hvis du ønsker at integrere sensorerne i et bygningsautomatik- og reguleringssystem, er det også nemt. Belimos sensorer kan også leveres for de mest anvendte systemer med BACnet og Modbus.

Nem at montere og tilslutte

Belimos sensorer er desuden nemme at installere og tilslutte. Dels kan monteringspladen tages af og bruges som boreskabelon, og dels har sensorerne modulære kabelfittings, så det er nemt at tilslutte de kabler, der skal til – alt efter hvordan sensorerne skal installeres.

Schweizisk kvalitet med lang garanti

Belimos sensorer er – ligesom Belimos ventiler og motorer – pålidelig, schweizisk kvalitet. Alle produkter bliver testet, før de forlader fabrikken, og der er 5 års garanti på alle Belimos produkter.

Find mere viden om Belimos sensorer her.

Mere om produktet Følere og sensorer

Følere og sensorer

Pålideligt og intuitivt design

Sensorer fra Belimo
Effektiv planlægning med BIM