Moderniser dit anlæg med Belimos butterflyventiler og ventilmotorer

Annonce – Dato 4 mar 2021

Belimos pålidelige butterflyventiler er ideelle, når du skal afspærre eller kontrollere flow af vand i vandbaserede varme- eller køleanlæg. Man kan få butterflyventiler fra Belimo helt ned til DN25 og op til DN700. Uanset størrelsen har Belimo også pålidelige, elektriske motor til ventilen. Motorer, som drejer hurtigt, som holder ventilen i den ønskede position, og som lukker ventilen helt tæt, når den skal.

Belimos pålidelige butterflyventiler er ideelle, når du skal afspærre

Nem montage af ventiler og motorer

Butterflyventiler og motorer fra Belimo udmærker sig blandt andet ved at være nemme at installere. Når ventilen er monteret, er motoren nem at montere direkte på akslen. Belimo har reduceret motorens vægt, og den medfølgende nøgle gør det nemt at dreje motoren på plads. 

Se hvor nemt det er i en kort video her:

Spar tid med nem indstilling

Belimos motorer er desuden nemme at indstille. Dels manuelt med den medfølgende nøgle. Og dels kan PRCA-motorerne indstilles ved hjælp af Near Field Communication (NFC). Så bestemmer du blot ventilens indstillinger i Belimo Assistant app på din smartphone og overfører trådløst indstillingerne til ventilmotoren. Også uden der er spænding på motoren. Det giver en kæmpe tidsbesparelse, når du har flere ventiler og motorer, der skal indstilles.

Brug Belimos motorer til modernisering

Du kan også bruge Belimos ventilmotorer til at renovere og automatisere ældre anlæg. Det er nemlig nemt at montere en ny Belimo motor på stort set alle butterflyventiler – uanset fabrikat. Enten direkte eller med Belimos Retrofit-modeller. Dermed forlænger Belimos motorer levetiden på anlæg, hvor de oprindelige motorer er blevet gamle og defekte, eller bare er for langsomme og bruger for meget energi. Find hurtigt den optimale motor til enhver ventil med Belimos gratis online hjælpeværktøj ”Retrofit Tool”.

Få mere at vide hos Belimo

Hvis du vil vide mere om Belimos pålidelige butterflyventiler, motorer og Retro Fit, er du altid velkommen til at kontakte Belimos support: support@belimo.dk eller tlf. 8652 4400.

Se mere om butterflyventiler fra Belimo

Se mere om pålidelige, elektriske motorer fra Belimo.

Læs mere om alsidige butterflyventiler og ventilmotorer her.

Yderligere information:

https://belimo.dk/