Mød Christian Grau og hør om den gode motor

Dato: 18 Apr 2017

Den kendte livsstilsekspert og bilentusiast besøger Belimo’s stand

Mød Christian Grau og hør om den gode motor

Mød Christian Grau og hør om den gode motor

Den kendte livsstilsekspert og bilentusiast besøger Belimo’s stand

På Belimos stand på VVS’17 kan man torsdag den 27. april kl. 13-13:30 møde livsstilsekspert, forfatter og bilentusiast Christian Grau, kendt fra tv-programmer som ”Kender du typen?”, ”Danmarks skønneste sommerhus” og ”Vi elsker biler”.

”Den gode motor”

Christian Grau holder et lille foredrag om ”Den gode motor” – et emne, som Belimo synes passer godt til deres stand. Christian er kendt som en skarp og uhøjtidelig foredragsholder, der både formår at underholde og gøre sine tilhørere klogere.

Spørgsmål til foredragsholderen

Bagefter er der mulighed for at stille Christian spørgsmål om hans oplevelser med motorer – også de motorer, der sidder i biler. Biler har været Christians store interesse, siden han var helt lille, og han har kørt en lang række af verdens bedste, så dén type motor ved han en del om.

Besøg Belimo’s stand C3013 på VVS’17 den 26.-28. april og hør og se mere om deres energibesparende intelligente flowventiler, energiventiler, zoneventiler, 6-vejs og butterflyventiler.

Læs mere på www.belimo.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår