Belimos nye sensorer er lette at installere

Annonce – Dato 24 Aug 2017

Nem installation og problemfri integration af de nye sensorer fra Belimo

Belimos nye sensorer er lette at installere

Belimos nye sensorer er lette at installere

Nem installation og problemfri integration af de nye sensorer fra Belimo

Belimo har lagt vægt på let installation og problemfri integration af de nye Belimo sensorer. Frem for alt er de kompatible med BACnet og Modbus og i det hele taget med de mest anvendte bygningsautomatik- og reguleringssystemer. Det skal være nemt og problemfrit at sætte sensorerne i drift sammen med resten af HVAC-systemet. Uanset om det er en ny installation, eller sensorerne skal indgå i et allerede eksisterende HVAC-anlæg.

Problemfri installation

Men der er også tænkt i små, praktiske detaljer, som gør installationen lettere. Monteringspladen er f.eks. aftagelig, så den er nem at bruge som boreskabelon. Kablerne tilsluttes sensorerne via plug-in terminaler, så der dels ikke skal bruges værktøj og dels opnås en optimal, elektrisk forbindelse. Sensorerne har desuden modulære kabelfittings, der gør det nemt at tilpasse dem til forskellige tilslutninger og forskellige kabler, alt efter hvor sensorerne skal indgå.

Pålidelige data og 5 års garanti

Sensorhuset har – som det første på markedet – skrueløst, snap-on dæksel, der ikke kræver værktøj, så installationen er både hurtigere og mere pålidelig. Pålidelig er også nøgleordet for de nøjagtige aflæsninger af data, sensorerne giver. Belimo yder i øvrigt 5 års garanti på sensorerne – lige som der er på Belimos øvrige produkter.

Overholder IP65

Belimo sensorer med snap-on dæksel overholder IP65, og kan benyttes både inde og ude, beskyttet mod snavs, støv, fugtighed, kondens, regn og sne.

Belimo leverer en omfattende serie HVAC sensorer: Temperatur-, fugtigheds-, luftkvalitets-, tryk- og flowsensorer.

Se mere på www.belimo.dk