Belimo leverer aktuator nr. 100.000.000

Annonce – Dato 6 Feb 2020

Her i januar 2020 fejrer Belimo at have leveret 100 millioner aktuatorer over hele verden. 100 millioner aktuatorer som sammen med Belimos ventiler og sensorer optimerer energieffektiviteten i bygninger, uden at det går ud over komforten.

Milepæl dokumenterer årelang succes med energieffektive HVAC-komponenterI begyndelsen af 2020 leverede Belimo sin 100-millionte aktuator

Global markedsleder

I begyndelsen af 2020 leverede Belimo sin 100-millionte aktuator og nåede derved endnu en milepæl i selskabets historie. Schweiziske Belimo er global markedsleder for komponenter til styring og regulering af varme-, ventilations- og klimaanlæg, og det var også Belimo, der i sin tid var de første til at montere en motor direkte på spjældakslen og dermed opfandt spældmotoren. Siden har Belimo skabt flere nye innovative produkter, der øger komfort (temperatur, ventilation m.m.), energieffektivitet og sikkerhed i bygninger.

Produkter og logistik i verdensklasse

Her i landet er Belimo repræsenteret ved Belimo Danmark, hvor direktør Ole Fornill understreger, at det kræver mere end de bedste produkter og logistik i verdensklasse at sælge over 100 millioner aktuatorer. Det kræver også medarbejdere, der hele tiden arbejder for at tilbyde kunderne mere værdi end de forventer. Såvel i produktionen i Schweiz som i den danske rådgivning og support. Belimo formår altid at øge både energieffektivitet og komfort, forklarer Ole Fornill: ”Bygninger står for 40 % af de globale CO₂-emissioner, men bygninger med ordentlige HVAC-systemer og styring kan spare op til 50 % af energien, sammenlignet med bygninger uden".

Høj kundetilfredshed

Belimos aktuator nummer 100 million giver også store energibesparelser for kunderne: Det er en PR-aktuator, som blev fremstillet som jubilæumsprodukt. PR-aktuatoren er en del af en motoriseret butterflyventil, der bruges til vandapplikationer, og takket være et strømforbrug på kun 20 watt, reducerer den energiforbruget med over 80 % sammenlignet med tilsvarende produkter. "Vi er glade for at være med til at nå 100 millioner aktuatorer”, slutter Ole Fornill, ”det vidner om erfaring i udvikling og produktion, og det er også et tegn på en høj kundetilfredshed, og det er vi stolte af”.

Yderligere information: www.belimo.dk, tlf. 86 52 44 00.