Belimo Danmark kompetencecenter for regulering af vand og luft

Annonce – Dato 27 Feb 2020

Brug Belimo Danmark som et kompetencecenter inden for regulering af vand og luft. Det gælder ved dimensionering, valg af løsning, montage og idriftsættelse af – især – Belimos egne produkter, men fordi Belimos aktuatorer, ventiler og sensorer nemt kan indgå i systemer med – eller erstatte – andre fabrikater, har Belimos medarbejdere en bred viden om HVAC-anlæg og -komponenter.

Rådgivning af fagfolk

Belimos supportere er alle uddannede maskinmestre, ingeniører, automatikteknikere eller lignende, og de bliver løbende efteruddannet inden for Belimos egne uddannelsesforløb og kurser. De ved kort sagt, hvad de taler om, og kan hjælpe med valg og installation af de bedste løsninger inden for regulering af luft og vand.

Hjælp til dimensionering

Belimos fagfolk kan f.eks. hjælpe med at gøre et system enklere og billigere i drift – eller lettere at indregulere. Med et stort sortiment af forskellige komponenter på lager tager Belimo udgangspunkt i den ønskede effekt, og så dimensioneres HVAC-anlægget derefter ud fra nyeste viden og produkter.

Hjælp til produktvalg

Man kan ikke kun få hjælp ved dimensionering af hele anlæg. Man kan også få hjælp til at finde den bedste erstatning for f.eks. en aktuator eller ventil – uanset hvilket fabrikat, det handler om. Belimo tilbyder både en RetroFIT-app og telefonsupport til at finde den optimale løsning.

Hjælp til installationat produkterne er nemme at installere

Belimo lægger vægt på, at produkterne er nemme at installere, og derfor er vejledninger, guider og datablade altid tilgængelige online – og er Man i tvivl, svarer Belimo også på spørgsmål om installation - det er blot at ringe.

Hjælp at hente online

Og endelig hjælper Belimo med en lang række værktøjer og hjælpemidler til download. Det er både programmer til produktvalg og dimensionering, som man frit kan installere på sin pc, og praktiske hjælpeværktøjer, man kan installere på sin smartphone.

Yderligere information og support: www.belimo.dk, tlf. 86 52 44 00, E-mail: info@belimo.dk