9 spørgsmål, når du vil vælge den rigtige ventilløsning

Annonce – Dato 14 maj 2019

For at gøre det let at finde den optimale ventilløsning har Belimo lavet et kort skema med blot ni spørgsmål om reguleringsventiler – blandt andet:

  • Har du tilstrækkeligt kendskab til trykforholdene i anlægget til at dimensionere kvs-værdierne korrekt?
  • Vil du spare udgiften til balanceventiler, trykreduktionsventiler og indregulering af anlægget?
  • Kunne du tænke dig at få samtlige energidata, incl. effektforbruget i vandkredsen, leveret fra reguleringsventilerne?

Ud fra svarene giver Belimo dig en rapport med en anbefaling af den optimale ventilløsning, der matcher de ønsker og behov, montøren står med. Både ud fra krav til anlægget – og hvordan montøren foretrækker at arbejde.

Belimo kan levere hele spektret: Fra de simple mekaniske ventiler og trykuafhængige ventiler - til de sensorstyrede flow- og energiventiler.

Tilfredse kunder med Belimo løsninger til varme og ventilation

Med Belimo sparer du udgifter til indregulering og balance- og trykreduktionsventiler. Samtidig får du fuld pumpeeffekt og høj komfort i alle rum.

Vi leverer produkter til regulering af luft og vand i varme- og ventilationsanlæg. Produkterne er motorer og til ventilationsspjæld, motorventiler til varme- og køleanlæg - samt et helt nyt program i rør- og kanalfølere.

Motorerne har direkte BUS-kommunikation, og de mere avancerede ventiler har også en cloud-løsning til online overvågning.

Belimos ventiler er helt tætlukkende og leverer pålideligt den korrekte vandmængde til anlægget – og sikrer dermed besparelser på driften. Vi yder 5 års garanti på alle produkter.

Se mere på www.belimo.dk