Ti Trin Ned

Ejerne af Ti Trin Ned, restaurantchef Mette Hvarre Gassner og køkkenchef Rainer Gassner, har siden 2001 været drivkraften bag restaurant Ti Trin Ned. Restauranten var i 2017 én af de første danske restauranter uden for København og Aarhus, der modtog den eftertragtede Michelin-stjerne. I over 15 år har restauranten ligget i mindre funktionelle, historiske bygninger og i forbindelse med flytning til nye faciliteter på byens havnefront blev al deres professionel know-how investeret i indretningen af restauranten. Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

Cosentino Group

På Ti Trin Ned kommer råvarerne direkte fra restaurantens egne marker til produktionskøkkenet, hvor kokketeamet bakker op og forbereder sæsonens aktuelle menuer. Flowet fortsætter til restaurantens åbne servicekøkken, hvor gæsterne kan følge den sidste klargøring og anretning, som er en del af den totaloplevelse, som en aften på Ti Trin Ned er. Mette & Rainer kalder den meget beskrivende ‘Vores Verden’.

Det var i hele processen vigtigt at skabe sammenhæng – og til de to næsten sammenhængende køkkener i den nye restaurant valgte parret et mix af to forskellige overflader: Den mørke, næsten sorte Dekton® Domoos til bordplader og vægbeklædninger i det åbne servicekøkken – og den lysegrå, rolige Dekton® Kreta, som er inspireret af klassiske, letslidte cementgulve fra Cosentino®s prisvindende Industrial Collection.

Valget af Dekton® er et stærkt personligt materialevalg, der er taget med afsæt i den særlige kombination af funktionalitet og æstetik, som gør Dekton® attraktiv for professionelle køkkener.

Projektdetaljer

Michelinrestaurant Ti Trin Ned
Færdiggørelse: Januar 2019
Projektforløb: 9 måneder
Arkitekt: BILLUND/HANSEN ARKITEKTER
Indretningsdesign: DAMGOODPEOPLE
Bygherre: RealDania By & Byg

Cosentino Materialer

Anvendelse: Vægbeklædning i produktionskøkken
Materiale: Dekton® Kreta
Tykkelse: 0,8 mm
Mængde: 140 m2 XXL klinker i str. 2700 x 1400 mm, oplimet

Anvendelse: Vægbeklædning og bordplader i servicekøkken
Materiale: Dekton® Domoos Tykkelse: 0,8 mm (væg)
Mængde (m2): 25 m2 væg- og søjlebeklædning
Tykkelse: 20 mm (bordplade)
Mængde: 20 m2 digitalt opmålt bordplade monteret omkring bygningens betonsøjler


Produktkoblinger

Køkkener

Integrerede løsninger til dit køkken


Relaterede projekter

HOTEL HERMAN K

HOTEL HERMAN K

Ombygning | København | 60 Mio.kr

Ombygning af restaurant/kro i København med 31 lejligheder på 5 etager . Selv...


Korsbæk på Bakken

Korsbæk på Bakken

Nybygning | Lyngby-Taarbæk | 70,0 Mio.Kr

Nybygning af restaurant/kro i Lyngby-Taarbæk . Selve byggeriet er påbegyndt s...


Restaurant Kadeau

Restaurant Kadeau

Udskiftning af belysning på Restaurant Kadeau. Projektet er påbegyndt i 2012 ...