Avanceret søgning

Cosentino Group

  Cosentino Group er en global familievirksomhed, der producerer og distribuerer innovative overflader af høj kvalitet til arkitektur og indretninger. Cosentino, markedets førende virksomhed på dette område, samarbejder med sine kunder og partnere om at skabe designløsninger, der tilfører ekstra værdi og inspiration i hverdagen. Med de banebrydende varemærker Dekton®, Silestone® og Sensa by Cosentino®, som alle er førende inden for kategorierne kvartsoverflader, ultrakompakte og genbrugte overflader samt beskyttet granit, kan der skabes unikke designløsninger til både private som offentlige miljøer.

  Virksomhedens udvikling og fremgang er baseret på international ekspansion, innovativ forskning og udvikling, respekt for miljøet og bæredygtighed samt en aktiv indsats for udvikling, ligestilling og arbejdsmiljø på de steder, hvor virksomheden er repræsenteret.

  Cosentino Group distribuerer i dag sine produkter og varemærker til over 80 lande direkte fra hovedkontoret i Almeria, Spanien og er repræsenteret i 32 lande heraf med egne anlæg i over 26 lande. Mere end 90% af Cosentino-koncernens omsætning kommer fra internationale markeder.

   

Kontakt information til Cosentino Group

 • Adresse:
  Snedkervej 1
  Postnummer:
  By:
  Hedensted
  Land:
  Danmark
  Telefon:
  75 80 62 00
  URL:
  e-mail:
  Firmatype:
  Leverandør

 • Følg Cosentino Group på
                 

  Nyheder fra Cosentino Group

  Nyhedsarkiv

  Nøgleord: overflader, kvartsoverflader, ultrakompakte, genbrugte overflader.