Entreprenør Ivan Gydesen, GulvLine bruger Sundolitt Gulvvarme

Annonce – Dato 13 okt 2016

- fordi det er nemt og ukompliceret at arbejde med

Entreprenør Ivan Gydesen, GulvLine bruger Sundolitt Gulvvarme

Entreprenør Ivan Gydesen, GulvLine bruger Sundolitt Gulvvarme

- fordi det er nemt og ukompliceret at arbejde med

Alt i én kasse

Ivan Gydesen fortæller: ”Vi bruger Sundolitt Gulvvarme af flere grunde. Det er nemt og ukompliceret at anvende. Alt er i én kasse, og vi skal således ikke ud og købe rundinger separat. I små rum er det tillige hurtigere at arbejde med, og det er væsentligt for os i en travl hverdag.”

Køber gerne dansk produkt

Ivan Gydesen fortsætter: ”Jeg har i et tidligere job samarbejdet med Sundolitt og været glad for det. Derfor var det også naturligt for mig at vælge Sundolitt, da jeg etablerede GulvLine. Produkterne er gode og nemme at arbejde med, og så kan jeg godt lide at købe dansk.”

Sundolitt Gulvvarme – mindre varmeforbrug

Sundolitt Gulvvarme er velegnet til svømmende gulve – træ, gips, laminat mv. og kræver ikke pladsstøbt beton, som afgiver fugt til byggeriet. Det er særlig velegnet til lavenergi byggerier og renoveringer. Gulvet reagerer hurtigt på temperaturændringer, hvilket bedrer komforten og kan give besparelse i varmeforbruget.

Sundolitt Gulvvarme består af EPS plader i formatet 600 x 600 mm og aluminiumsplader med spor til 20 mm varmeslanger. EPS pladerne er som noget nyt og innovativt fremstillet med spor to-sidigt. Det betyder, at ligeløbsspor er placeret på den ene side af pladen og bøjninger på den modsatte. Gevinsten er at pladen har langt mere kontaktflade med det færdige trægulv end andre kendte systemer. Mere kontaktflade sikrer bedre bæreevne og bedre stabilitet. Aluminiumspladerne leveres i længder der ved montage sikrer en ”sammenlåsning” af EPS pladerne.

Sundolitt A/S - a business built on air

Sundolitt A/S har i 50 år leveret isolering til det danske marked. Sundolitt er del af Sunde Gruppen, som i dag har 17 fabrikker i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, UK og Spanien. Vi prioriterer miljøhensyn højt i udviklingen af vores produktportefølje, og vores værdisæt - ansvarlighed, åbenhed, risikovillighed og troværdighed gennemsyrer virksomheden.

 

Referenceprojekter fra Sundolitt A/S

Sundolitt Climate House

Sundolitt Climate House

Nybygning | Frederikssund | 1,5 Mio.Kr

Nybygning af energi optimering/renove i Frederikssund med 1 lejligheder . Sel...

Aflastning af støttevæg ved vejbro

Aflastning af støttevæg ved vejbro

Nykøbing Falster

Projektet er udført i samarbejde med entreprenør Arkil A/S

Opførelse af daginstitution

Opførelse af daginstitution

Nybygning | Aalborg | 14,9 Mio.kr

Nybygning af undervisning & institution i Aalborg . Selve byggeriet er påbegy...

Røde Kors - Nyt frivillighus

Røde Kors - Nyt frivillighus

Nybygning | København | 27,6 Mio.kr

Nybygning af forsamlings-/medborgerh. svarende til 1 bygninger i København på...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår