Højeffektiv isolering – skift fra hvid til grå EPS!

Annonce – Dato 27 jun 2023

Sundolitt Climate er høj effektiv isolering, der nedsætter materialeforbruget i byggeriet.Sundolitt Climate er høj effektiv isolering

Skift hvid EPS ud med grå. Så øger du isoleringsevnen og minimerer materialeforbruget. Sådan lyder rådet fra Sundolitt Danmark i takt med at kravene til byggematerialer skærpes, når byggerier skal miljøcertificeres.

Hos Sundolitt Danmark anbefaler man specifikt variationen Sundolitt Climate, når bedste isoleringsevne skal opnås, fortæller Henrik Valsylyeva, CEO i Sundolitt Danmark.

”Ikke alene er Sundolitt Climate, ca. 20% mere effektivt. Den ekspanderede polystyren er også fri for kemikalier og med sin tredjeparts certificeret EPD opfylder produktet de gængse dokumentationskrav. Med Sundolitt Climate, får du en effektiv isolering med højere isoleringsevne, der fylder mindre i konstruktionen og er derved materialebesparende.

White to Grey: Mindre forbrug. Mere effekt

Antallet af miljøcertificerede byggerier stiger. Det giver gode muligheder for brugen af Sundolitt Climate, mener man hos Sundolitt Danmark. Idéen om Sundolitt Climate, er dog opstået uafhængigt af krav fra enkelte bæredygtighedssystemer. Men i takt med at flere byggerier bæredygtighedscertificeres oplever man også en øget interesse for Sundolitt Climate som høj-effektive isoleringsprodukt, der server ind til ønsket om højere isoleringsevne og mindre materialeforbrug.

White to Grey, isoleringWhite to Grey er det nye sort:
Skift hvid EPS ud med grå. Så øger du isoleringsevnen og minimerer materialeforbruget.

Skærpede krav

Mens bæredygtighedssystemer skærper sine krav til bygningers energiforbrug, forsøger materialeproducenter at kvittere med nye innovative produkter. I forhold til bygningens energiforbrug sætter Sundolitt fokus på tankegangen ”White to Grey”. For ved at vælge grå EPS opnår man ca. 20% bedre isoleringsevne fremfor brug af konventionel hvid EPS. Den grå Sundolitt Climate er med sin høje isoleringseffekt og dermed mindre materialeforbrug en god mulighed for til at slanke konstruktionen, sænke energiforbruget og minimere isoleringens samlede CO2-aftryk.

Læs mere om White to Greywww.sundolitt.com

Referenceprojekter fra Sundolitt A/S

Sundolitt Climate House

Sundolitt Climate House

Nybygning | Frederikssund | 1,5 Mio.Kr

Nybygning af energi optimering/renove i Frederikssund med 1 lejligheder . Sel...

Aflastning af støttevæg ved vejbro

Aflastning af støttevæg ved vejbro

Nykøbing Falster

Projektet er udført i samarbejde med entreprenør Arkil A/S

Opførelse af daginstitution

Opførelse af daginstitution

Nybygning | Aalborg | 14,9 Mio.kr

Nybygning af undervisning & institution i Aalborg . Selve byggeriet er påbegy...

Røde Kors - Nyt frivillighus

Røde Kors - Nyt frivillighus

Nybygning | København | 27,6 Mio.kr

Nybygning af forsamlings-/medborgerh. svarende til 1 bygninger i København på...