Sundolitt Grøn Standard fundamenter

Annonce – Dato 14 maj 2020

Det er ikke længere et spørgsmål OM man skal bygge bæredygtigt – spørgsmålet er i højere grad HVOR bæredygtigt og klimavenligt, man har temperament og økonomi til at bygge. Men heldigvis er det jo sådan, at bæredygtigt i langt de fleste tilfælde også er lig med bedre økonomi på den lange bane.

Grøn Standard Fundamenterforhold til husstandens energiforbrug

Det er også tilfældet, når det handler om Grøn Standard Fundamenter. For ud over en masse andre fordele, så betaler investeringen i en grøn bæredygtig fundamentløsning sig på den lange bane i forhold til husstandens energiforbrug – der er simpelthen et markant lavere varmetab gennem fundamentet. Så har man en drøm om at bygge fremtidens bæredygtige hjem, så start rigtigt fra bunden bogstaveligt talt – byg med Grøn Standard Fundamenter. Det er let på flere måder og kan helt sikkert betale sig på den lange bane.

Økonomiske fordele

Med Grøn Standard Fundamenter kan varmetabet gennem fundamentet reduceres med op til 30 %. Det bliver til mange penge over år. Derudover er fundamenterne 100 % genanvendelige og produceret stort set CO₂-neutralt.

Andre fordele

Men fordelene står næsten i kø – for selvom produktet består af 98 % luft, så reducerer man risikoen for differenssætninger i funderingselementerne. Af samme grund er det så let at arbejdet med elementerne, nærmest som en leg, i forhold til at støbe det hele i tung beton. Dermed er der også en markant besparelse på tid i byggefasen samtidig med, at mængden af beton reduceres markant. Alt i alt er der her en rigtigt god start, hvis man vil bygge vejens mest bæredygtige hjem.

Se en film her:

 

Yderligere information: www.grønstandard.dk, tlf. 70 11 10 20.

Referenceprojekter fra Sundolitt A/S

Sundolitt Climate House

Sundolitt Climate House

Nybygning | Frederikssund | 1,5 Mio.Kr

Nybygning af energi optimering/renove i Frederikssund med 1 lejligheder . Sel...

Aflastning af støttevæg ved vejbro

Aflastning af støttevæg ved vejbro

Nykøbing Falster

Projektet er udført i samarbejde med entreprenør Arkil A/S

Opførelse af daginstitution

Opførelse af daginstitution

Nybygning | Aalborg | 14,9 Mio.kr

Nybygning af undervisning & institution i Aalborg . Selve byggeriet er påbegy...

Røde Kors - Nyt frivillighus

Røde Kors - Nyt frivillighus

Nybygning | København | 27,6 Mio.kr

Nybygning af forsamlings-/medborgerh. svarende til 1 bygninger i København på...