Kristiansdal

Hos Kristiansdal Boligforening i Odense SV fik man gennemført er stort renoveringsprojekt på 49 almene boliger i 2015. Boligforeningen består af både familie-, ungdoms- og ældreboliger i sammenbyggede klynger af rækkehuse. Renoveringsarbejdet hos Kristiansdal Boligforening er udført af tømrer-snedkerfirmaet Guldfeldt.

PRODUKTKOBLING: Tag

Tag

Smukt, holdbart og vedligeholdelsesfrit tag

Cembrit leverer 6.500 m2 B7 Bølgeplader

I landets mange boligselskaber har renoveringsbølgen virkelig taget fart i de senere år. Det har byggematerialeleverandøren Cembrit mærket til bl.a. i form af en stor ordre på tagplader til en større boligforening i Odense.

Hos Kristiansdal Boligforening i Odense SV fik man såedes gennemført er stort renoveringsprojekt på 49 almene boliger i 2015. Samtlige bygninger fik ved den lejlighed ny efterisolering på loftet og ikke mindre end 6.500 m² teglrøde B7 Bølgeplader fra tag- og facadeproducenten Cembrit.

Det er ikke usædvanligt for Cembrit at levere produkter til projekter af denne størrelse, bl.a. fordi bølgeplader er et naturligt valg for mange boligselskaber i forbindelse med renoveringsprojekter. 

I samarbejde med Cembrits tekniske afdeling yder Cembrits landsdækkende konsulentteam rådgivning til kunder om bl.a. projektering, materialevalg, konstruktionen og montageprincipper – og herudover også energimæssige problemstillinger, som man ofte ser hos de ældre boliger. Til renoveringsprojektet hos Kristiansdal Boligforening var Cembrits konsulentteam sammen med arkitekterne med til at sikre tilstrækkelig ventilation i loftsrummene.

Energioptimering og minimering af behovene for vedligeholdelse er to faktorer som projektteamet i Cembrit ofte rådgiver om ifm. renoveringsprojekter. Årsagen til dette er, at disse to faktorer er store poster i de fremtidige driftsomkostninger hos de enkelte boligforeninger. 

Renoveringsarbejdet hos Kristiansdal Boligforening er udført af tømrer-snedkerfirmaet Guldfeldt. Samtlige 49 boliger forventes at være færdigrenoveret november 2015. 

Læs mere om Cembrit Bølgeplader her

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Flere produkter fra Swisspearl Danmark A/S

Facade

Facade

Flotte og holdbare facadeplader i slidstærkt fibercement

Vindspærre

Vindspærre

Markedets stærkeste vindspærre

Tag

Tag

Smukt, holdbart og vedligeholdelsesfrit tag


Referenceprojekter fra Swisspearl Danmark A/S

Elmelunden

Elmelunden

Nybygning | Holbæk | 100,0 Mio.Kr

Nybygning af ældre-/plejeboliger i Holbæk med 85 lejligheder . Selve byggerie...

Ny KB Hallen

Ny KB Hallen

Nybygning | Frederiksberg | 200 mio.kr

Kjøbenhavns Boldklub planlægger opførelse af ny KB Hal Projektet omfa...

Plus Bolig Eternitgrunden

Plus Bolig Eternitgrunden

Nybygning | Aalborg | 20,0 Mio.Kr.

Nybygning af parkeringshus/kælder i Aalborg på 2 etager . Selve byggeriet er ...

Virklund Fritidscenter

Virklund Fritidscenter

Tilbygning | Silkeborg | 17 Mio.Kr

Tilbygning af idrætshal/gymnastiksal i Silkeborg på 1 etager . Selve byggerie...