Formula Automobile Vejle

PRODUKTKOBLING: Belysning

Belysning

Projektering, levering og montering af belysning til private og erhverv

Formula Automobile er et dansk bilhus med pumpende passion for de to italienske ikoner – Ferrari og Maserati. Når du træder ind i det arkitekttegnede showroom spækket med biler i den absolutte topklasse, emmer auraen af luksus og passion.

Lumière Group har i tæt dialog med arkitekt, Samuel Staalgren og projektleder Klaus Kirk fra Raunstrup, rådgivet og leveret de rette produkter og løsninger til at skabe unik æstetik og stemning. Fokus har været at skabe sammenhængskraft mellem belysning, indretning og materialer.

De indbyggede spots i bruneret Bronze, et af vores high-end produkter fra Modular, matcher den luksuriøse stemning og det gennemgående farvetema. Til loungen og baren er LED profiler anvendt og er samtidig det, der udgør effektbelysningen på trapperne. Både i lounge, salgs- og trappeområde er loft og vægge beklædt med specialproduceret akustiske lameller i røget eg. Udover at give en varm og afdæmpet fremtoning, sørger lamellerne også for at skabe en afbalanceret akustik. I de store dobbelthøje rum, står de fritstående lamelvægge, som måler 480 cm i højden. Lamellerne skaber en rolig og naturlig opdeling, der er afgørende for at fremhæve den afdæmpede intime stemning i de ellers åbne rum.

Lumière Group har leveret grundig forberedelse og udarbejdelse af det samlede projekt, samt lysberegninger og visualisering. Der har været et tæt samarbejde med elektriker og entreprenør, og løbende dialog under projektudførslen.

”Det kræver perfektionisme og professionalisme at levere en løsning, der skal yde retfærdighed til biler af så høj klasse og kvalitet, som hos Formula Automobile. Derfor er vi stolte af et resultat, der afspejler en samlet helhed, hvor alt går hånd i hånd og den røde tråd er gennemgående.”

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Flere produkter fra Lumière Group A/S

Belysning

Belysning

Projektering, levering og montering af belysning til private og erhverv


Barrisol® lofter og vægge

Barrisol® lofter og vægge

Stræklofter- og vægge med et hav af designmuligheder


Topakustik®

Topakustik®

Akustiske træpaneler til beklædning af vægge- og loftoverflader


Lumière Soft Panels

Lumière Soft Panels

Akustiske tekstilpaneler i mange størrelser og farver


Referenceprojekter fra Lumière Group A/S

Nordisk Film Biografer City2
LendMe kontorfaciliteter Valby
Interplan Huse showroom
Udvidelse af T2, Københavns lufthavn

Udvidelse af T2, Københavns lufthavn

Tilbygning | Tårnby | 190 Mio.kr

Tilbygning af lufthavnsterminal i Tårnby . Selve byggeriet er påbegyndt febru...