Avanceret søgning
Forside

Arkitektur på tærsklen

Arkitektur på tærsklen

Siedle kommunikations- og systemløsning betjener Larsen Waterfront i Aalborg

Larsen Waterfront

Larsen Waterfront er en unik bygning tegnet af Henning Larsen Architects og ligger på en unik placering i Aalborg, ved havnefronten. Larsen Waterfront rummer i alt 254 ungdomsboliger fordelt på to blokke med henholdsvis 2-7 etager og 3-15 etager. I stueetagen er der etableret restaurant – og administrationslokaler til Himmerland Boligforening. Projektet er et eksempel på, hvordan man med enkle arkitektoniske virkemidler kan bygge almene boliger på en af de bedste beliggenheder som nabo til andre ikonbyggerier på Aalborgs havnefront, som Musikkens Hus og Nordkraft. Som en hæder til arkitektfirmaet har Himmerland Boligforening valgt at kalde det mere end 14.500 m² store byggeri Larsen Waterfront.

I tæt samarbejde med Siedle Studio-Partner – Erik Fals A/S

Projektet er installeret af Siedle Studio-Partner, Erik Fals A/S, som har stor kompetence i Siedles systemer. Det er Siedles ønske at levere gennemtænkte løsninger af højeste kvalitet, tilpasset efter kundens behov. Gennem et positivt og seriøst samarbejde med Siedle Studio-Partner Erik Fals valgte man en løsning, hvor inde og ude flyder sammen, hvor fleksibilitet og design er i fokus, som passer fint til bygningen og dens indgangsparti, og således fremmer arkitekturen på tærsklen. En fin, varm minimalisme, der fremstår lige så tidssvarende som tidsløs. Et tidløst design, der på stilfærdig vis smukt harmonerer med bygningens arkitektur. Larsen Waterfront projekt er et super eksempel på en Siedle løsning ved hoveddøren, hvor design og arkitektur tilsammen skaber de perfekte rammer for en arkitektonisk helhedsoplevelse.

Systemløsning i designserien Siedle Vario

Ved indgangen til Larsen Waterfront-ungdomsboligerne modtages de besøgende af en video-, kommunikations- og systemløsning til tærsklen i adgangsmiljøet i designlinjen Siedle Vario udstyret med LED-belysning, opkaldsdisplay, samt højtalende svartelefoner. Anlægget i Himmerland Boligforenings administrationslokaler er derimod udført i Siedle Vario postkasseanlæg, fritstående stander, LED-belysning samt netværksbaseret adgangskontrol.

Inde i Himmerland Boligforenings administrationslokaler viser videopanelerne med deres store skærm, hvem der står foran døren. Efter behov kan videobilledet hentes over på displayet med et tastetryk. På den måde har man altid et diskret blik foran døren. Anlæggene skulle naturligvis fremstå lige så repræsentativt og elegant som selve bygningen.

Siedle Vario

Siedle Vario er indbegrebet af et modulopbygget system, designet til alle indgange. Siedle Vario fås i et utal af farver og muligheder og kan opbygges på adskillige måder. Der findes næppe noget krav til kommunikationen i indgangspartiet, som Siedle Vario ikke kan opfylde. De kan kombineres med alle funktionsmoduler og tilpasser sig ethvert designønske, ethvert arkitektonisk krav. Også Siedle Vario postkasser indgår som del af systemkonceptet.

Siedle partnere

”Siedle Nordic A/S har meget fokus på at optimere og dele viden med kunder og partnere. På den måde hjælper vi dem også til at sikre, at deres kunder træffer det rigtige valg. Vi arbejder bevidst på at skabe en kultur, hvor vi har fokus på videndeling med vore kunder på et højt niveau”, siger Siedle Nordics adm. direktør Per Thomsen.

Yderligere oplysninger: www.siedle.dk, tlf. 7022 0002.

Fakta

Bygherre: Himmerland Boligforening
Hovedentreprenør: A. Enggaard A/S
Arkitekt: Henning Larsen Architects
Partner: Siedle Studio-Partner Erik Fals A/S
Rådgivende el ingeniør: COWI

2018-01-18

Klik her for mere information

Arkitektur på tærsklen