Avanceret søgning

Siedle Nordic A/S

  Siedle opfylder alle sikkerhedskrav ved indgangen til en bygning uden at gå på kompromis med det visuelle udtryk. Med Siedles produktportefølje og muligheden for skræddersyede løsninger kan kommunikations- og systemløsninger til tærsklen i adgangsmiljøet tænkes ind som en væsentlig del af arkitekturen.

  Den tyske virksomhed er anerkendt som den førende inden for kommunikations- og systemløsninger til tærsklen i adgangsmiljøet og har været aktiv i norden gennem de sidste 30 år til profilerede og arkitektoniske bygninger.

  Siedle-løsninger respekterer bygningens overordnede linjer og æstetiske udtryk, således at løsningerne altid lever op til kundens forventninger og hvor brugervenlighed er i fokus.

  Siedle sætter kundebehov, driftssikkerhed og systemsikkerhed allerhøjest, hvilket betyder, at integrationsmulighederne i deres systemer er talrige og dækker over mange forskellige aspekter.

Kontakt information til Siedle Nordic A/S

 • Adresse:
  Avedøreholmen 96
  Postnummer:
  By:
  Hvidovre
  Land:
  Danmark
  Telefon:
  7022 0002
  Fax:
  3649 6349
  URL:
  e-mail:
  Send e-mail direkte til producenten med informationsbestillingen nederst på siden.
  Firmatype:
  Leverandør

 • Følg Siedle Nordic A/S på
             Instagram

  Nyheder fra Siedle Nordic A/S

  Nyhedsarkiv

  Nøgleord: Porttelefon, Adgangskontrol, Video dørtelefon, postkasser, fingerprintlæser, indgangsparti, videoovervågning, informationsskilte, skilte, svartelefon.