Avanceret søgning
Forside

Unikke mobilvægge til det danske marked

Unikke mobilvægge til det danske marked

AB Consult integreres under DEKO, der bliver eneforhandler af DORMA mobilvægge i DK

DEKO har indgået en aftale med den internationalt anerkendte virksomhed DORMA om eneforhandling af DORMA mobilvægge. Med aftalen får DEKO et stærkt produktsupplement til deres eksisterende folde- og mobilvægge.

De nye produkter består bl.a. af:

DEKO MV – Dorma Variflex

En let og tynd mobilvæg med høj lydreduktion. Som noget helt nyt og unikt i mobilvægsbranchen er Variflex serien kendetegnet ved hidtil usete smalle elementtykkelser og lav vægt, selv på trods af høj lydreduktion. Denne kombination giver arkitekter og rådgivere helt nye muligheder for diskret indretning og væsentligt mindre bærende konstruktioner.

Eksempelvis mobilvæg med 53 dB lydreduktion og vægt på kun 32 kg/m² eller 58 dB og vægt på kun 49 kg/m². Gældende for dem begge er elementtykkelsen på blot 88 mm. Konkurrerende produkter med høj lydreduktion er ofte op til +50% i både vægtykkelse og vægt.

DEKO MV2 Glass – Dorma Moveo

En fuldglas mobilvæg med høj lydreduktion. Eksklusiv dobbeltglas mobilvæg med maksimalt glasareal og lydreduktion på 44 eller hele 50 dB. Mulighed for indbygning af eksempelvis persienner eller elektronisk smartglas, der bliver frostet med et tryk på en fjernbetjening. Den optimale løsning hvis man søger høj lydreduktion og maksimal åbenhed.

Semiautomatik og fuldautomatik

Begge produkter kan udføres med semiautomatisk lukning eller fuldautomatisk betjening. Med den fuldautomatiske løsning er det ikke blot teleskoperne i top og bund der kører af sig selv. Ved ét tryk på kontrolpanelet kører alle elementerne – helt af sig selv – fra parkeringen til opdelt lokale.

Se mere om mulighederne med Dormas eksklusive mobilvægge her

Dorma Hüppe Inspiration

Med indgåelse af aftalen har DEKO besluttet, at afdelingen AB Consult skifter navn til DEKO.

Se mere på www.deko.dk

2017-06-15

Klik her for mere information

Unikke mobilvægge til det danske marked