Avanceret søgning
Forside

Nyheder fra ETS NORD

Nyheder fra ETS NORD

Dyserør, kanaldel med renselem og snehætte

DSP Dyserør

DKA-dyserør er et indblæsningsarmatur, som monteres under loftet. Velegnet som indblæsningsarmatur på skoler, kontorer, i haller, og i sports- og lagerlokaler. Kan anvendes til køling. Luften fordeles over et bredt område. Nem at installere. Gode målings-, regulerings- og servicemuligheder.

TLN3 forbindelsesstykke med renselem

TLN3 er en kanaldel til ventilationssystemer, udstyret med en renselem. Fremstillet af zink og leveres i diametre fra 100 til 1000 mm. TLN3 opfylder kravene i tætningsklasse C i standarden EVS-EN 12237:2003.

RVLU Snehætte (indbygget)

RVLU Snehætte er beregnet til at beskytte luftindtagningsåbninger og hindre sne og vand i at løbe ind i bygningen. Sne og vand adskilles effektivt fra luftstrømmen og siver ud via bundens vandafledningshuller.

Snehætten er fremstillet af varmforzinket stål og overfladen er pulverlakeret. Til krævende forhold kan snehætten også fremstilles af rustfrit eller syrefast stål. Fremstilles til indtagningshuller i alle størrelser.

Standardristene er rektangulære. To-delt konstruktion: monteringsramme og aftagelig ristdel. Mindstemål er 800 x 800 mm. Riste på over 2000 x 800 mm er modulkonstruktioner.

Se mere på www.etsnord.dk

2017-10-12

Klik her for mere information

Nyheder fra ETS NORD