Avanceret søgning
Forside

Multifunktionelle sportsgulve

Multifunktionelle sportsgulve

Oscon har udført nye gulve til Stenhus Gymnasium i Holbæk og Elbo Hallen i Taulov

Stenhus Gymnasium og HF, Holbæk

I vinteren 2017 har Oscon afleveret 1330 m² sportsgulv i den nye hal på Stenhus Gymnasium. Hallen er bygget i 2 etager med selve idrætshallen i stueplan samt bl.a. dansesal og undervisningslokale på 1.salen. Den åbne arkitektur samt materialevalget giver et spændende og lyst miljø i idrætshallen.

Konstruktion

Sportsgulvet, som Oscon har leveret, består af en COMB III underkonstruktion belagt med en 22 mm Ask sportslamelparket med 5mm slidlag, der sikrer maksimal levetid da gulvet kan slibes flere gange.

Egenskaber

Gulvets fladeelastiske egenskaber inkluderer høj støddæmpning og elasticitet samt stor stabilitet under foden, kombineret med stor bæreevne. Undergulvet består af et elastisk 2-lags strøsystem, der er udlagt og oprettet på betonen. Samlet byggehøjde, inkl. belægning og uden opklodsning, er 72 mm. Byggehøjde inkl. opklodsning er op til 200 mm.

Kullegaard A/S er arkitekten bag projektet, og gulvet er udført i underentreprise for EMCH A/S, Holbæk.

Elbo Hallen i Taulov v/Fredericia

Den selvejende institution Elbo Hallen fik nyligt udskiftet det 28 år gamle trægulv, der gennem årene har været brugt så flittigt til både sportsarrangementer og fester at brugerne flere steder trådte igennem gulvet.

Konstruktion

Hallens bestyrelse valgte Oscon’s løsning med COMB III underkonstruktion og en PU belægning i 5+2 mm til den 1.100 m² store sportshal. Undergulvet er dobbeltfjedrende og belagt med birkekrydsfiner, hvorpå der er klæbet en 5 mm gummigranulatmåtte. Herefter er der udstøbt en 2 mm PU gummibelægning, som efterfølgende er belagt med en 2-farvet PU-toplak, inden der er lavet opstregning.

Egenskaber

Gulvet er kombi-elastisk med god støddæmpning og boldopspring, men fortsat med stor stabilitet under fod. Gulvet er designet til multifunktionelt brug, her med fokus på badminton, håndbold og gymnastik. PU belægningen beskytter mod og reducerer slag og stød, f.eks. i forbindelse med fald på gulvet.

Se mere på www.oscon-sportsgulve.dk

2017-06-15

Klik her for mere information

Multifunktionelle sportsgulve