Avanceret søgning
Forside

Frøslev ThermoWood - bæredygtig holdbarhed

Frøslev ThermoWood - bæredygtig holdbarhed

NYHED: Nu med det officielle Nordiske Miljømærke Svanemærket

Frøslev ThermoWood kan nu smykke sig med det officielle Nordisk Miljømærke Svanemærket. ThermoWood er det miljørigtige valg – med Svanemærket er man gået et skridt videre. Svanemærket er kundens garanti for at produktet er blandt de mindst miljøbelastende indenfor sin kategori og at de skrappe miljøkrav omkring bæredygtighed er overholdt.

Udover Svanemærket er Frøslev ThermoWood også PEFC certificeret. Organisationen bag PEFC arbejder dedikeret på at fremme bæredygtig, miljømæssigt forsvarlig og social ansvarlig skovdrift i hele verden.

Teknologien bag ThermoWood

ThermoWood er varmebehandling af træ, baseret på en høj temperatur kombineret med damp. Energiforbruget under produktionen er meget lav, og der bliver ikke tilsat kemikalier i processen. Metoden bag ThermoWood er ikke ny, snarere tværtimod. Allerede de gamle vikinger behandlede deres træ med ild og vand for at gøre det mere modstandsdygtigt og holdbart.

Thermowood til aktuelle byggeprojekter

Ved at vælge Frøslev ThermoWood kan man nu være sikker på at få et kvalitetsprodukt, der kun bliver smukkere med årene, når vejr og vind forvandler træet til en smuk sølvgrå nuance.

Mød Frøslev ThermoWood på BYGGERI ’18 – Hal A stand nr. 2320 – og få professionel rådgivning omkring Frøslev ThermoWood og det rette produktvalg til det aktuelle projekt – hvad enten det er facadeprofiler, terrassebrædder eller noget helt tredje.

Se mere på www.froeslev.dk

2018-03-08

Klik her for mere information

Frøslev ThermoWood - bæredygtig holdbarhed