Avanceret søgning
Forside

Bæredygtige tips på Danmarks største grønne byggerimesse

Bæredygtige tips på Danmarks største grønne byggerimesse

Hvordan kan vi sikre bæredygtige løsninger i byggeriet – og hvad er et bæredygtigt materiale egentlig? Forbo Flooring, en af verdens grønneste gulvproducenter, giver på Building Green-messen 1.-2. november ideer til, hvordan byggeindustrien i højere grad kan tænke miljø ind – uden at det bliver hverken dyrere eller mere besværligt.

Samfundet har både ud fra en miljømæssig, social og økonomisk synsvinkel brug for en ambitiøs indsats omkring bæredygtigt byggeri. Et af de steder, hvor mulighederne for at forene smukt design og omtanke for miljøet, har undergået en mindre revolution, er inden for gulve. Forbo Flooring er verdens førende producent af bl.a. linoleum, der er lavet af 97 procent naturlige ingredienser.

Tidligere i år har det schweiziske firma lanceret et linoleumsgulv, der genbruger restprodukter fra kakaoproduktion – en teknik, der er helt i tråd med Forbo Floorings fokus på miljøvenlig produktion i forhold til både energiforbrug, materialevalg og genbrug af affald. Allerede inden den officielle lancering havde Marmoleum Cocoa, som gulvet hedder, vundet adskillige priser for at kombinere design og bæredygtighed.

På Building Green-messen, der afholdes 1.-2. november 2017, er Morten Aarhus, General Manager hos Forbo Flooring Norge, indbudt til at give sit syn på, hvordan byggebranchen kan hjælpe med at nå verdens ambitiøse klimamål.

”Bæredygtighed er blevet ekstrem vigtigt i byggeindustrien. Den kan i høj grad bidrage til, at reducere udslip af drivhusgasser, og vi skal anvende kriterier der gør det muligt, at vælge bæredygtige materialer. Der findes værktøjer og metoder til dette i dag, vi skal bare tage dem i brug,” siger Morten Aarhus.

Building Green, 1.-2. november 2017 i Forum
Hør Morten Aarhus på Specialist Talks 2. november kl. 13.00
Besøg Forbo Flooring på stand 84.

2017-10-10

Klik her for mere information

Bæredygtige tips på Danmarks største grønne byggerimesse