PAROC Hvac Combi AluCoat T rørskåle

Annonce – Dato 16 Feb 2017

Nyt, udvidet sortiment passer til flere rørdimensioner

PAROC Hvac Combi AluCoat T rørskåle

PAROC Hvac Combi AluCoat T rørskåle

Nyt, udvidet sortiment passer til flere rørdimensioner

PAROC udvider nu sortimentet og lancerer yderligere to dimensioner, så det dækker rørdiametre helt op til 48 mm. PAROC Hvac Combi AluCoat T har et unikt stjerneformet design, hvilket gør, at den kan anvendes til forskellige rørdimensioner og over fx samlinger. Combi-rørskålen forenkler arbejdet med at isolere rørledninger betydeligt og udgør desuden en meget effektiv isolering, der beskytter mod varme, brand, lyd og kondens.

Rørisolering

Ledninger til varme rør, kolde rør, rør til komfortkøling, røg- og røggaskanaler samt rør til regnvand og spildevand skal af forskellige årsager isoleres. Gennem isolering mindskes varmetabet, og man undgår frostskader samt spredning af brand og kondensdannelse. På visse rør kræves desuden isolering for at dæmpe uønsket lyd.

Kombinationsløsning med PAROC

PAROC Hvac Combi AluCoat T er en kombinationsløsning til isolering af varme rørledninger, koldtvandsledninger og rørledninger til komfortkøling. Rørskålen har et unikt stjerneformet design, og fordi produktet dækker flere dimensioner, går installationen både hurtigere og nemmere.

Produktbeskrivelse

PAROC Hvac Combi AluCoat T er en præfabrikeret isolering af ubrændbar stenuld belagt med armeret, overlappende aluminiumfolie og tape i længderetningen. Anvendelsesområdet er isolering af varme rørledninger samt isolering af koldtvandsledninger og rørledninger til komfortkøling, når fugetætning udføres i overensstemmelse med PAROCs dokumenterede monteringsanvisninger. I sortimentet indgår isolering til rørdimensionerne 12-18 mm, 22-28 mm, 32-38 mm samt 42-48 mm. Tykkelse 20-80 mm. Længde 1200 mm.

Fordele ved PAROC Hvac Combi Alucoat T:

  • Hurtigere, flottere og enklere montering
  • Beskytter mod varme, brand, lyd og kondens
  • Brandsikker – brandklassificeret iht. Euroklasse A2L-s1-d0
  • Produceret lokalt
  • Combi-rørskålene giver en enklere håndtering hos forhandlere og isoleringsteknikere

Yderligere information ses her

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår