PAROC Klimaplade monteres direkte på eksisterende isolering

Annonce – Dato 15 nov 2022

Energipriserne skyder i vejret, samtidig med at den koldere tid på året nærmer sig med hastige skridt. Det kan gøre enhver søvnløs.

PAROC Klimaplade monteres direkte på eksisterende isolering

Efterisolering betaler sig

Du opnår mange fordele ved at energirenovere og efterisolere boligen. Du får lavere varmeudgifter udover et mere behageligt opholdsmiljø. Du får også en stigning i husets værdi. Skal du gøre noget ved facaden, bør du derfor tænke langsigtet og samtidig efterisolere. Udgifterne til isoleringen er kun en lille del af de samlede omkostninger.

En bæredygtig isolering, der giver både brandbeskyttelse og energieffektivitet

PAROCs produktfamilie, som vi kalder Klimaplade, er en succeshistorie, der har hjulpet mange boligejere med tillægsisolering gennem årene. Det brede sortiment letter isoleringen ved både renovering og nybyggeri af ventilerede facader. Udover lavere varmeudgifter og et mere behageligt bomiljø får du også en værdistigning på huset. Med produkter fra Klimaplade-serien er det både hurtigt, brandsikkert og nemt.

PAROC Klimaplade

Et bredt udvalg til ventilerede facader

PAROC Stenuld er et fremragende materialevalg ved renovering eller efterisolering af bygningen. Vores Klimaplade produktfamilie består af PAROC WAS 35tt Klimaplade og PAROC WAS 35 Klimaplade ZERO. Produkterne har en række fælles fordele. De er brandklassificeret i Euroklasse A1 og giver et effektivt heldækkende isoleringslag uden kuldebroer, samtidig med at de beskytter mod fugt, vind og regn.

PAROC WAS 35tt Klimaplade, som også kaldes renoveringspladen, kan anvendes i et enkeltlagssystem eller i et tolagssystem i kombination med et andet varmeisoleringslag. Det store format på 2700 x 1200 mm gør, at det er hurtigere at isolere med end med en traditionel løsning med udvendige nitter, mellemisolering og separat vindspærre. Det betyder også, at omkostningerne pr. m² bliver lavere.

Sortiment

paroc isolering

Læs mere om, hvordan du kan reducere dit energibehov

Yderligere information: www.paroc.dk, tlf. 49 12 10 00.

Referenceprojekter fra PAROC DANMARK

Hospital, Jyväskylä, Finland

Hospital, Jyväskylä, Finland

Jyväskylä

Der er ingen tvivl om, at Hospital Nova, der ligger på en 5,5 hektar stor g...

Skolecenter, Imatra Finland

Skolecenter, Imatra Finland

Imatra

Byen Imatra blev træt af problemer med indeklimaet i skolerne og besluttede...

Flerfamiliehuse, Mölndal, Sverige

Flerfamiliehuse, Mölndal, Sverige

Göteborg

Området Elisedal ligger i Krokslätt, beliggende i skråningerne mellem Guldhed...

Biogasanlæg Höganäs, Sverige

Biogasanlæg Höganäs, Sverige

Höganäs

Den svenske teknologivirksomhed Cortus Energy har med sin WoodRoll-teknologi ...