Brandsikker og energieffektiv studiebolig

Annonce – Dato 30 maj 2023

brandsikker og energieffektiv stenuldsisolering  fra PAROC

I Skandinavien er der i dag mange boliger, både énfamiliehuse og lejlighedskomplekser, der har stort behov for renovering og energieffektivisering. Et eksempel er studieboligerne i studiebyen Rosendal i Göteborg. Bygningerne får nu et brandsikkert og energieffektivt isoleringslag i et renoveringsprojekt, der har været undervejs siden 2019. De karakteristiske orange huse er nu fremtidssikrede med markant lavere energiforbrug og øget komfort.

Samarbejde med kontinuerlig dialog

Sammen med aktørerne MVB og Beijer Bygg har Paroc udviklet en løsning for projektet, der fungerer optimalt både med hensyn til montering og energieffektivitet. For at facilitere projektet har en teknisk salgsrepræsentant fra PAROC været på stedet i Göteborg for at diskutere produkter og løsninger. Vi kan ofte yde rådgivning, der letter arbejdet undervejs i projektet. Det betyder, at entreprenøren kan føle sig sikker på, at løsningen fungerer.

PAROC Cortex med indbygget vindbeskyttelse

PAROC Cortex med indbygget vindbeskyttelse

Til vægisoleringen i dette projekt blev der valgt en PAROC eXtra 70 mm isolering i kombination med PAROC Cortex pro 50 mm, en stabil isoleringsplade med indbygget vindspærre. Dette gør det til et særdeles godt og effektivt valg til facader, især til bygninger i flere etager. PAROC Cortex har en rigtig god isoleringsværdi, og den indbyggede vindspærre tillader fugttransport ud gennem overfladelaget, der er meget modstandsdygtig over for fugt og vind. Med brandsikker og energieffektiv isolering af stenuld lover det godt for en bæredygtig levevis for de fremtidige studerende, med både fin indendørs komfort og lave energiomkostninger.

FILMPROJEKT

Yderligere information: www.paroc.dk, tlf. 49 12 10 00.

Referenceprojekter fra PAROC DANMARK

Hospital, Jyväskylä, Finland

Hospital, Jyväskylä, Finland

Jyväskylä

Der er ingen tvivl om, at Hospital Nova, der ligger på en 5,5 hektar stor g...

Skolecenter, Imatra Finland

Skolecenter, Imatra Finland

Imatra

Byen Imatra blev træt af problemer med indeklimaet i skolerne og besluttede...

Flerfamiliehuse, Mölndal, Sverige

Flerfamiliehuse, Mölndal, Sverige

Göteborg

Området Elisedal ligger i Krokslätt, beliggende i skråningerne mellem Guldhed...

Biogasanlæg Höganäs, Sverige

Biogasanlæg Höganäs, Sverige

Höganäs

Den svenske teknologivirksomhed Cortus Energy har med sin WoodRoll-teknologi ...