Kæmper du med høje energiomkostninger?

Annonce – Dato 25 jan 2022

Isoler din ejendom med PAROC Stenuld for både klimaet og tegnebogen.

Den bedste energi er den, der ikke bruges. Ved at energirenovere og tillægsisolere din ejendom reduceres energibehovet. Reduktion af energibehovet er et vigtigt udgangspunkt, når det gælder om at nå klimamålene. PAROC Stenuld er en naturligt holdbar isolering, der giver bygningen både brandsikring og energieffektivitet i samme produkt.

Isoler din ejendom med PAROC stenuld for både klimaet og tegnebogen

Foretag et bevidst valg af materialer

Energirenovering og tillægsisolering af en ejendom har mange fordele. Ud over at øge værdien af ejendommen reducerer du også både energiforbrug og driftsomkostninger. Med dagens høje energipriser betaler investeringen sig hurtigere end nogensinde. Derudover vil indendørskomforten blive forbedret og udledningen af CO₂ reduceret. Valget af isoleringsmateriale er afgørende for at skabe bæredygtige, komfortable, sikre og sunde boliger og arbejdsmiljøer, både i form af nybyggeri og renovering. PAROC Stenuld er et udmærket materialevalg, når du skal renovere eller tillægsisolere din bygning. Det er en naturligt holdbar, brandsikker og energieffektiv isolering, hvilket gør det til et godt valg både i dag og for fremtiden.

renovering og tillægsisolering fra ParocPAROC stenuld

Nutidens bygninger skal være energieffektive

Bygninger tegner sig for 40 % af energiforbruget og 36 % af drivhusgasemissionerne fra energiforbruget i EU*. Bygningers energieffektivitet er en vigtig del af opfyldelsen af klimamålene, og byggesektoren skal accelerere. EU skal være klimaneutralt i 2050, men omkring to tredjedele af de bygninger, der er i brug i dag, vil stadig være i brug til den tid. Med EU's grønne pagt, der nu fastsætter konkrete mål for renoveringen af bygningsmassen (35 millioner bygninger i Unionen inden 2030*), er en energirenovering vejen frem. En energirenovering opfylder morgendagens krav til en næsten nul-energibygning og sparer mere end blot energiomkostninger.

* boverket.se

Læs mere her om renovering og tillægsisolering

Yderligere information: www.paroc.dk, tlf. 4912 1000.

Referenceprojekter fra PAROC DANMARK

Hospital, Jyväskylä, Finland

Hospital, Jyväskylä, Finland

Jyväskylä

Der er ingen tvivl om, at Hospital Nova, der ligger på en 5,5 hektar stor g...

Skolecenter, Imatra Finland

Skolecenter, Imatra Finland

Imatra

Byen Imatra blev træt af problemer med indeklimaet i skolerne og besluttede...

Flerfamiliehuse, Mölndal, Sverige

Flerfamiliehuse, Mölndal, Sverige

Göteborg

Området Elisedal ligger i Krokslätt, beliggende i skråningerne mellem Guldhed...

Biogasanlæg Höganäs, Sverige

Biogasanlæg Höganäs, Sverige

Höganäs

Den svenske teknologivirksomhed Cortus Energy har med sin WoodRoll-teknologi ...