PARAFON ROYAL - Lofter og bafler

Annonce – Dato 23 mar 2017

PAROC lancerer et eksklusivt, højabsorberende loft til tæt montering eller nedhængning

PARAFON ROYAL - Lofter og bafler

PARAFON ROYAL - Lofter og bafler

PAROC lancerer et eksklusivt, højabsorberende loft til tæt montering eller nedhængning

Mere end nogensinde før er opmærksomheden rettet mod betydningen af et godt lydmiljø, både når det gælder skoler, institutioner, arbejdspladser og private hjem. PAROC har mærket en øget efterspørgsel på elegante akustikprodukter til enkel og hurtig forbedring af lydmiljøet, dels i det offentlige miljø, hvor arkitektur og rumudformning stiller store krav til god lydabsorption og æstetik, men også i hjemmemiljøer. Derfor lanceres nu PARAFON ROYAL og PARAFON ROYAL BAFFEL.

Tæt eller frithængende montering

PARAFON ROYAL er et eksklusivt, højabsorberende loft til tæt montering med en heldækkende overflade af glasfiber. Det egner sig til arkitektur med åbne, høje rumløsninger, hvor man har et ønske om at skabe et glat loft, som ligger direkte mod grundkonstruktionen og hvor et traditionelt sænket loft med bærende konstruktion ikke er egnet.

Hvor der ikke er mulighed for installation af et heldækkende akustikloft kan PARAFON ROYAL BAFFEL anvendes. Samme eksklusive plade, men i form af en baffel til frithængende lydabsorption, hvor man vil beholde rummets volumen. Velegnet til brug i en mængde forskellige miljøer: skoler, kontorer, offentligt miljø og industrielle sammenhænge. På begge plader er alle flader og kanter på stenuldskernen dækket af et overfladelag af glasfiber.

Brandsikkert materiale

PARAFON ROYAL og PARAFON ROYAL BAFFEL er fremstillet af PAROC stenuld, et uorganisk materiale, som hverken brænder, ældes, krymper eller ændrer form. Stenuld tåler temperaturer over 1000 °C og bidrager derfor til brandsikkerhed og holdbart byggeri. PAROC Stenuld er klassificeret i Euroklasse A1, ikke-brændbart materiale.

Fordele med PARAFON ROYAL:

  • Hurtig og enkel montering uden bærende konstruktion
  • Resultatet bliver et glat og elegant loft med oprindelig loftshøjde
  • Giver en særdeles god lydabsorption – klasse A
  • Muliggør hurtig og enkel forbedring af lydabsorption i problematiske lydmiljøer

Fordele med PARAFON ROYAL BAFFEL:

  • Let at installere
  • Fleksibel og dynamisk lydabsorption
  • Kan kombinere med heldækkende loft
  • Hurtig og enkel forbedring af lydmiljøet

Se mere på www.paroc.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår