Optimalt lydmiljø til fleksible kontorer

Annonce – Dato 25 jun 2019

Et godt lydmiljø bidrager til både et mere effektivt og et sundere arbejdsmiljø. I dagens fleksible arbejdsliv, som er præget af højt tempo, intensiv kommunikation og hurtige forandringer, er det vigtigere end nogensinde med løsninger, der giver en optimal akustik. Derfor har PAROC skabt konceptet PARAFON Decibel.

PAROC’s PARAFON Decibel lofter er både lydisolerende og lydabsorberende

Den rette lyd på rette sted

PARAFON Decibel er en serie af loftsprodukter, som er både lydisolerende og lydabsorberende. Ved hjælp af de helhedsløsninger, konceptet tilbyder, skabes en effektiv lyddæmpning, frem for alt i kontormiljøer med de særlige udfordringer, som konstruktioner med fleksible systemvægge medfører. I samarbejde med en af Sveriges bedste akustikere, ph.d. Pontus Thorsson, har PAROC udviklet, testet og tilpasset konceptet til nordiske forhold. Resultatet er en løsning, som så rigeligt lever op til de nationale bygningsreglementer, opfylder de højeste krav til et godt lydmiljø og nemt kan tilpasses til forskellige behov i forskellige miljøer. Alt sammen for at skabe den rette lyd på det rette sted.

Underlofter og løsninger til alle typer lokaler og aktiviteter

PARAFON Decibel tilbyder løsninger til alle typer lokaler og aktiviteter, fra baggrundslyd op til de meste krævende lydniveauer. For at opnå den ønskede lydisolering mellem rum med hele, ubrudte underlofter og systemvægge, som har forbindelse til loftet, skal både underloft og skillevægge have tilstrækkelig lydisolering.

Referenceprojekter fra PAROC DANMARK

Hospital, Jyväskylä, Finland

Hospital, Jyväskylä, Finland

Jyväskylä

Der er ingen tvivl om, at Hospital Nova, der ligger på en 5,5 hektar stor g...

Skolecenter, Imatra Finland

Skolecenter, Imatra Finland

Imatra

Byen Imatra blev træt af problemer med indeklimaet i skolerne og besluttede...

Flerfamiliehuse, Mölndal, Sverige

Flerfamiliehuse, Mölndal, Sverige

Göteborg

Området Elisedal ligger i Krokslätt, beliggende i skråningerne mellem Guldhed...

Biogasanlæg Höganäs, Sverige

Biogasanlæg Höganäs, Sverige

Höganäs

Den svenske teknologivirksomhed Cortus Energy har med sin WoodRoll-teknologi ...