Bæredygtige og brandsikrede facadeløsninger

Annonce – Dato 20 maj 2021

Bæredygtighed og brandsikring er en del af Nordisk Profils DNA. Som en virksomhed, der udvikler og producerer facadeløsninger, tager de ansvar for at bidrage til en bæredygtig udvikling samt BR18 brandsikring i byggebranchen.

BÆREDYGTIGE OG BRANDSIKREDE FACADELØSNINGER

DEN BÆREDYGTIGE BARRE HÆVES

Med Nordisk Profil Greenline tilbyder de højeste grad af bæredygtighed, da deres facadeløsninger er produceret af 100 % indsamlet og genanvendt Green Aluminium. Genbrugsaluminium er yderst miljøvenlig og bruger kun 5 % af den energi, der bruges til at fremstille primær aluminium og er dermed markedets eneste 100 % bæredygtige facadesystem med et klimaaftryk på kun 0,89 kg CO2 pr. kg aluminium.

CERTIFIKAT PR. ORDRE

Med Greenline-løsningen kan Nordisk Profil samtidig udstede et certifikat pr. ordre, som ikke bare garanterer, at der er tale om Green Aluminium, men som også deklarerer præcist hvor meget CO₂, der er sparet, og hvor meget af metallet, der er spild fra industrielle processer, og hvor meget der er indsamlet. Nordisk Profil er de eneste, der har kontrol over hele produktionsprocessen og dermed også de eneste, der kan tilbyde et sådant certifikat.

CERTIFICERET OG BÆREDYGTIGT TRÆ

Nordisk Profils løsninger med trælameller er fremstillet af FSC® og PEFC™ certificeret træ, der garanterer et ansvarligt og bæredygtigt skovbrug og sikrer samtidig sporbarhed gennem hele forsyningskæden. Både deres Thermo behandling, der sikrer levetid op til 50 år, og deres bæredygtige brandsikring er 100 % giftfri, bæredygtige og naturligt nedbrydelige, tilpasset de hårde nordiske klimaforhold.

HØJEStE BRANDKLASSE

Trælamellerne er brandimprægneret med Burnblock; den eneste brandhæmmer på markedet, der er dokumenteret giftfri, miljøvenlig og nedbrydelig.

Trælamellerne er brandimprægneret med BurnblockNordisk Profils løsninger med trælameller er fremstillet af FSC® og PEFC™ certificeret træ,

Ydermere foreligger der dokumentation på udvaskning i henhold til EN 927-6 og hygroskopitest på eksteriør i henhold til EN 16755. Det betyder, at systemet kan anvendes til eksteriør brug UDEN brug af overfladebehandling. Hermed en vedligeholdelsesfri og brandsikker løsning, der er systemtestet og godkendt iht. BR18. !

IMPLEMENTERING AF BÆREDYGTIGHED

Med afsæt i deres kompetencer og viden, og med udgangspunkt i arkitekt og bygherres interesser og byggeriets funktion, rådgiver Nordisk Profil om implementering af bæredygtighed i facadeløsninger. For Nordisk Profil er bæredygtighed ikke et selvstændigt element, der kan tages ud af den ”byggetekniske ligning”, men graden af bæredygtighed afhænger altid af ambitionsniveauet, den økonomiske ramme og mulighederne på det konkrete projekt.
Nordisk Profil insisterer på at tænke helhed ind allerede i design- og udviklingsfasen, så man sikrer sig robuste og integrerede facadeløsninger, der vil være ombygningsparate for fremtidige generationer.

Yderligere information: www.nordisk-profil.dk / np@nordisk-profil.dk, tlf. 45 166 100
 

Referenceprojekter fra Nordisk Profil A/S

Vallensbæk Stationstorv Syd

Vallensbæk Stationstorv Syd

Nybygning | Vallensbæk | 50 Mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 1 bygninger i Vallensbæk med 40 lejligh...

Risskov Brynet - Område 7

Risskov Brynet - Område 7

Nybygning | Aarhus | 155 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aarhus med 128 lejligheder på 8 etager hvor den en...

HEH Horsens Hospital

HEH Horsens Hospital

Tj.ydelse/Indkøb | Horsens

P-Huset Aalborg

P-Huset Aalborg

Nybygning | Aalborg | 350 Mio.kr

Nybygning af erhvervscenter i Aalborg med 300 lejligheder på 20 etager hvor d...