Bæredygtig omstilling med bæredygtig facaderenovering

Annonce – Dato 9 Dec 2021

Woodfac Panel er løsningen, der imødekommer bæredygtig omstilling både ved nybyggeri, men ikke mindst ved renoveringer. Med byggebranchens voksende fokus på cirkulær økonomi og bæredygtighed er det altafgørende med løsninger, der tilgodeser disse faktorer, så både byggeri, økonomi og omstilling kan hænge sammen. Bliv klogere på Woodfac Panel, som er en skræddersyet bæredygtig renoveringsløsning.

Bliv klogere på Woodfac Panel

Renovering med omtanke

Mange bygninger kan reddes med en renoveringsindsats frem for nedrivning. En god overvejelse for at aflaste klimatrykket og opretholde en god cirkulær økonomi. Woodfac Panel moderniserer facader og giver et eksklusivt look til slidte og trængende bygninger. Med en simpel ”Plug and Play” montering - der er enkel, hurtig og med høj præcision - kan løsningen forene arkitektur, materialer og økonomi samtidig med, at ønsket om bæredygtig renovering opfyldes.

Panelsystemet er fremstillet med FSC-træ og 100 % indsamlet og genanvendt Green Aluminium, hvilket også giver garanti for den højeste grad af bæredygtighed. Det er ”renovering med omtanke”.

Panelsystemet er fremstillet med FSC-træDet er ”renovering med omtanke”

Woodfac Panel – det sikre og enkle valg til renovering

Panelsystemet fremstår som en 100 % tæt klimaskærm med bagvedliggende ventilation. Panelerne fås i varierende bredder med individuel justeringsmulighed, hvilket sikrer professionel afslutning omkring hjørner, vinduesfalse, overgange etc. – fx ved partielle facadeløsninger. Woodfac Panel kan monteres både horisontalt, vertikalt og som tag eller loft uden synlige skruer. Løsningen fremstår knivskarp og med termisk sikring, der sikrer stabilitet og holdbarhed tilpasset de hårde nordiske klimaforhold.

En komplet facadeløsning

Nordisk Profil leverer en komplet facadeløsning indeholdende alle delkomponenter såsom varierende fals, inddækninger til vinduer og døre, overgangsprofiler, sektionsdelinger, indvendige og udvendige hjørner etc. På den måde kan en trist konstruktion nemt ændres til et smukt facadesign.

Systemisk enkelthed er omdrejningspunktet for Woodfac facadeløsninger. Opskriften er simpel: Montér ► Klik ► Fiksér og dermed en enkel, hurtig og præcis montering.

Med andre ord: et optimalt og enkelt system til renovering.

enkelt system til renovering

Vidste du at…?

  • Woodfac kræver ingen vedligehold og har en holdbarhed på 30-50 år
  • Woodfac, opsat som færdigt facadesystem i træ og aluminium, er det eneste produkt på markedet, der mht. brandsikkerhed er testet og bestået til Bs1,d0 / Bs2,d0 hos DBI
  • Woodfac har et knivskarpt look, er formstabil og uden synlige skruer
  • Woodfac er kun produceret af materialer, der overholder gældende EN standard til udvendige facader
  • Woodfac løsninger består af træ, der enten er FSC®- eller PEFC™-certificeret og af aluminium, der kan dokumenteres 100 % indsamlet og genanvendt
  • Woodfac er markedets eneste 100 % bæredygtige facadesystem med branchens laveste klimaaftryk på kun 0,89 kg CO₂ pr. kg aluminium.

Yderligere information: www.nordisk-profil.dk, tlf. 45 166 100.

Mere om produktet Facadesystem med træ

Facadesystem med træ

Brandsikre og bæredygtige facader med trælameller

Træfacader

Træfacader

Se projekter med træfacader fra Nordisk Profil

Læs mere

BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT
EDP certifikat
Greenline certifikat
EPD certifikat

Referenceprojekter fra Nordisk Profil A/S

Vallensbæk Stationstorv Syd

Vallensbæk Stationstorv Syd

Nybygning | Vallensbæk | 50 Mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 1 bygninger i Vallensbæk med 40 lejligh...

Risskov Brynet - Område 7

Risskov Brynet - Område 7

Nybygning | Aarhus | 155 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aarhus med 128 lejligheder på 8 etager hvor den en...

HEH Horsens Hospital

HEH Horsens Hospital

Tj.ydelse/Indkøb | Horsens

P-Huset Aalborg

P-Huset Aalborg

Nybygning | Aalborg | 350 Mio.kr

Nybygning af erhvervscenter i Aalborg med 300 lejligheder på 20 etager hvor d...