Facadespecialist - også til parkeringshuse

Annonce – Dato 8 maj 2024

Når funktionalitet og design møder bygningers behov.

Nordisk Profil tilbyder facadesystemer, der formår at transformere funktionelle parkeringshuse til flotte arkitektoniske bygningsværker, der beriger bybilledet og miljøet omkring sig. 

Facadespecialist - også til parkeringshuse

Parkbyen parkeringshus i Aalborg.

NÅR FUNKTIONALITET OG DESIGN MØDER BYGNINGERS BEHOV

Nordisk Profil er specialister i modulære facadeløsninger til parkeringshuse og tilbyder et fleksibelt koncept, der gør det muligt at tilpasse facadeløsningen til parkeringshuset og ikke omvendt. Det betyder, at alle ønsker til en facade, kan indfris og eksekveres med et facadesystem fra Nordisk Profil. 

Med skræddersyede løsninger sættes der nye standarder for æstetik og funktionalitet, hvor det bliver muligt at forene form og funktion og skabe imponerende arkitektoniske udtryk.

Fælles for Nordisk Profils facadeløsninger er kvalitetssikre produkter, der alle produceres i Danmark. Med fokus på at levere eksklusive facadeløsninger, værner de om den bedste kvalitet med fuld kontrol over hele værdikæden fra råvareindkøb til levering hos kunden.

Facadeløsninger til parkeringshuse leveres med fuld dokumentation ift. brand (End Use klassifikationstest), bæredygtighed (EPD, VOC) samt holdbarhed (EN 16755).

Grundtanken bag Nordisk Profils facadeløsninger er stilrene, enkle og modulære facader

Cronhammer parkeringshus i Vejle

Det fremtidssikre valg

Grundtanken bag Nordisk Profils facadeløsninger er stilrene, enkle og modulære facader i eksklusiv kvalitet, der bidrager til et miljøvenligt og brandsikkert byggeri. Ligeledes er de alle unikke tilpassede løsninger med ’frihed til at vælge’ uden at gå på kompromis med design og funktionalitet. 

En facade, fra Nordisk Profil, er skræddersyet til opførelse af nye parkeringshuse eller som løsning til renovering af eksisterende. De er alle fremtidssikre og kan udvides uden synlige overgange.

Andre gode grunde, til at overveje en facadebeklædning fra Nordisk Profil, er:

  • Brandteknisk End Use klassifikationstestet og godkendt iht. EN 14915
  • 100% indsamlet og genanvendt aluminium
  • Vedligeholdelsesfri
  • Modulært og valgfrit design
  • Ingen synlige skruer og overgange
  • Indbygget termisk bevægelse
  • Hurtig og nem montering

FACADEBEKLÆDNING MED LAMELLER I TRÆ ELLER ALUMINIIUM

Nordisk Profil leverer to systemer som facadeløsning til parkeringshuse. De hedder Woodfac Click og Napsu. 

Woodfac Click er en “åben” facadeløsning med trælameller på en bagvedliggende aluminiumstruktur. Facadesystemnet er brandteknisk systemtestet og et ganske sikkert og fordelagtigt valg til en unik og kvalitetssikker facade.

Uanset valg af træsort får man en smuk, naturlig og indbydende facade, der på pæneste vis tilpasses sine omgivelser og patinerer smukt over tid. Ligesom man får en miljøvenlig facade med certificeret træ og en cradle to cradle certificeret brandhæmmer, der besår af 100% naturlige substanser, er 100% nedbrydelig samt giftfri og VOC-emissionsfri.

Napsu er også en “åben” facadeløsning. Men dette system er med lameller i aluminium og ligeledes opsat på en bagvedliggende aluminiumstruktur. Alulamellerne fås i valgfri farve, overflade og glans og vil, uanset valg, stå knivskarp og skabe blikfang med sin gennemførte finish og detaljegrad. 

Det stilrene og moderne look med alulameller garanterer et ganske miljøforsvarligt valg, da Nordisk Profil kun anvender Greenline Aluminium, som er 100% indsamlet og genanvendt.

Begge facadeløsninger giver et flot indkig til parkeringshusets bærende facade, og gør det muligt at skabe en levende arkitektur gennem lys, skygger, materialer og design. Ligesom begge facadeløsninger også kan udføres som kombinationsfacade med f.eks. perforerede plader, strækmetal, trapezplader, profilplader, solceller, plantevægge etc.

Nu tilbyder nordisk profil også sikkerhedsværn til parkeringshuse

INTEGRA-pw facadetest med lameller. 

NU TILBYDER NORDISK PROFIL OGSÅ SIKKERHEDSVÆRN TIL PARKERINGSHUSE

INTEGRA-pw er et patenteret og anerkendt sikkerhedsværn til primært parkeringshuse, der kan kombineres med Nordisk Profils facadesystemer.

Med kun én løsning, er det muligt at opsætte et system, som både beskytter mennesker og kollisioner mellem køretøjer. Det betyder i praksis, at det ikke er nødvendigt og påkrævet at anvende konventionel beskyttelse i form af autoværn eller lignende.

INTEGRA-pw skræddersys til hvert enkelt parkeringshus og med stor designmæssig frihed, da det kan opsættes horisontalt, vertikalt og på områder med hældning. Det er ligeledes udviklet som et modulært system, der gør det nemt at udvide og justere problemfrit til fremtidige behov – og dette med horisontale samlinger helt uden boring i belægningen. Sidst, men ikke mindst, er det er det ganske simpelt at opsætte og bidrager således til minimering af monteringsomkostninger.

Nordisk Profil har gennemført og bestået dynamisk påvirkningstest med INTEGRA-pw i overensstemmelse med EN 1991-1-7.

KONTAKT NORDISK PROFIL

Tjek www.nordisk-profil.dk og læs mere om facadeløsninger til parkeringshuse eller mange andre facadekategorier. Se også forskellige facadeprojekter og bliv inspireret. 

Har du brug for sparring eller svar på andet, kontakt Nordisk Profil direkte på tlf. 45 166 100 eller np@nordisk-profil.dk.

Mere om produktet Facadesystem med aluminium

Facadesystem med aluminium

100% bæredygtige facader med alu-lameller

Se projekter med alu-facader fra Nordisk Profil
EDP certifikat
Greenline certifikat
EPD certifikat

Referenceprojekter fra Nordisk Profil A/S

Papirøen

Papirøen

Nybygning | København | 850 mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. svarende til 10 bygninger i København med 400 ...

Bella Center Ressource

Bella Center Ressource

København

Arkitekt: COBE & Vilhlem Lauritzen

Studieboliger i Hermodsgade

Studieboliger i Hermodsgade

Ombygning | København | 100 mio.kr

Ombygning af boligbyggeri m.m. svarende til 1 bygninger i København med 130 l...

Hansenberg Tekniske Gymnasium

Hansenberg Tekniske Gymnasium

Nybygning | Kolding | 50 mio.kr

Nybygning af gymnasium i Kolding på 2 etager . Selve byggeriet er påbegyndt a...