Træfacade opsat med et enkelt CLICK

Annonce – Dato 15 nov 2022

Woodfac Click er det simple facadesystem, der skaber tryghed på bundlinjen og lever op til markedets strenge brandkrav. Læs med og bliv klogere på en facadeløsning, der kan designes præcis, som man ønsker.

TRÆFACADE OPSAT MED ET ENKELT CLICKHEH, Horsens Hospital

SOM AT LEGE MED LEGO

Woodfac Click er en dansk patenteret facadeløsning med rene skarpe linjer, hurtig montage, lang levetid samt dokumenteret bæredygtighed og brandteknisk dokumentation.

Facadesystemet består af trælameller, der nemt og hurtigt klikkes på en bagvedliggende aluminiumstruktur og herefter monteres på facaden. Det er med andre ord et ”åbent” system med indkig til bygningens bærende facade, hvilket giver gode muligheder for en levende arkitektur skabt gennem lys, skygger og materialer.

Facadesystemet er en unik skræddersyet facadeløsning, der giver stor frihed til at vælge. Det betyder, at man ikke er tvunget til at designe sin facade ud fra diverse begrænsninger, men kan tilpasse ønsket facadelook til bygningen og ikke omvendt!  

Ligesom det er muligt at montere Woodfac Click på forskellige overflader lige fra en betonvæg til en stålkonstruktion – og fx som en smuk organisk bueformet facade.

UNIKT OG ENKELT PLUG AND PLAY SYSTEM

Woodfac Click består kun af tre komponenter; en monteringsskinne, en lamel og en Fix-Plate. På den måde er der garanti for en nem, robust og hurtig montering, der bidrager til økonomiske fordele og tryghed i byggeprojektet.

1.    Montér
2.    Click
3.    Fiksér

Disse tre steps er alt der skal til for at opsætte facadesystemet. Det er både unikt og enkelt!

Udover en nem montering er der også andre grunde til at vælge Woodfac Click som facadeløsning. Den opsatte facade er nemlig uden synlige skruer og dermed ingen synlig befæstelse i selve trælamellen.

Samtidig er der styr på systemets statik og fuld kontrol over termiske bevægelser i alle konstruktionens komponenter. Det er alt sammen med til at fuldende facadens udtryk, så den står knivskarp – både tæt på og lang fra.
 

johannes fog i lyngbyJohannes Fog A/S, Kongens Lyngby

horsens gymnasiumBLIV INSPIRERET

Hvis man er nysgerrig på at se Woodfac Click som opsat facadesystem, er der mange muligheder for dette rundt omkring i hele Danmark.

Bl.a. er P-huset ved Royal Arena i København beklædt med Woodfac Click i en kombination med trapezplader. Det er en flot arkitektonisk løsning, som på naturligvis bryder bybilledet.

I Lyngby er montagearbejdet hos Johannes Fog A/S i fuld gang. Facaderne på deres nye domicil samt P-hus udføres med Woodfac Click.

Et andet eksempel på en smuk arkitektonisk udførelse er Horsens Gymnasium, hvor Woodfac Click er opsat på bl.a. en buet facade med frit svævende lameller.

Se billeder fra omtalte projekter og flere andre flotte facadeløsninger med Woodfac Click på Nordisk Profil’s hjemmeside.

 

 

 

Horsens Gymnasium

Vil du vide mere om Woodfac Click eller andre facadeløsninger i træ og/ eller aluminium, kontakt Nordisk Profil på tlf. 45 166 100 eller send en mail på np@nordisk-profil.dk. Du finder også mere info på www.nordisk-profil.dk

 

Mere om produktet Facadesystem med træ

Facadesystem med træ

Brandsikre og bæredygtige facader med trælameller

Træfacader

Træfacader

Se projekter med træfacader fra Nordisk Profil

Læs mere

BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT
EDP certifikat
Greenline certifikat
EPD certifikat

Referenceprojekter fra Nordisk Profil A/S

Vallensbæk Stationstorv Syd

Vallensbæk Stationstorv Syd

Nybygning | Vallensbæk | 50 Mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 1 bygninger i Vallensbæk med 40 lejligh...

Risskov Brynet - Område 7

Risskov Brynet - Område 7

Nybygning | Aarhus | 155 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aarhus med 128 lejligheder på 8 etager hvor den en...

HEH Horsens Hospital

HEH Horsens Hospital

Tj.ydelse/Indkøb | Horsens

P-Huset Aalborg

P-Huset Aalborg

Nybygning | Aalborg | 350 Mio.kr

Nybygning af erhvervscenter i Aalborg med 300 lejligheder på 20 etager hvor d...