KOMPLET WOODFAC® FACADESYSTEM

Annonce – Dato 16 nov 2021

I et unikt samarbejde med Keflico og Burnblock tilbyder Nordisk Profil et fleksibelt og komplet facadesystem bestående af bæredygtige og brandsikrede lameller i træ og med bærende struktur i Green Aluminium, der tager højde for statiske påvirkninger og termisk bevægelse.

påvirkninger og termisk bevægelse

BÆREDYGTIG VALGFRIHED

Nordisk Profil er garant for løsninger, hvor kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd. Og løsninger hvor friheden til at vælge udtryk er stor. I et partnerskab med Keflico leverer Nordisk Profil facadesystemer i bæredygtige og certificerede træsorter som bl.a. Thermo-D fyr, Thermo-D ask, Cedertræ og Accoya®. Mulighederne er mange og kan tilpasses lige det udtryk og design, som ønskes. Forskøn fx. en transformerstation med en Woodfacløsning og skab et helt nyt udtryk, som vist på billedet ovenfor samt billedet nedenfor til venstre.

Trælamellerne monteres ligeledes på struktur af 100 % indsamlet og genanvendt Green Aluminium. I kombination med FSC® eller PEFC™ certificeret træ giver det markedets eneste 100 % bæredygtige facadesystem med branchens laveste klimaaftryk på kun 0,89 kg CO2 pr. kg aluminium.

Nordisk Profil er garant for løsningerTrælamellerne monteres ligeledes på struktur af 100 % indsamlet

HØJESTE BRANDKLASSE

Trælamellerne er brandimprægneret med Burnblock; den eneste brandhæmmer på markedet, der er dokumenteret giftfri, miljøvenlig og nedbrydelig. Ydermere foreligger der dokumentation på udvaskning i henhold til EN 927-6 og hygroskopitest på eksteriør i henhold til EN 16755. Det betyder, at systemet kan anvendes til eksteriør brug UDEN brug af overfladebehandling. Hermed en vedligeholdelsesfri og brandsikker løsning, der er systemtestet og godkendt iht. BR18.

DOKUMENTEREDE OG BÆREDYGTIGE LØSNINGER TIL DET PROFESSIONELLE BYGGERI

Yderligere information: www.nordisk-profil.dk / np@nordisk-profil.dk tlf. 45 166 100

Referenceprojekter fra Nordisk Profil A/S

Vallensbæk Stationstorv Syd

Vallensbæk Stationstorv Syd

Nybygning | Vallensbæk | 50 Mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 1 bygninger i Vallensbæk med 40 lejligh...

Risskov Brynet - Område 7

Risskov Brynet - Område 7

Nybygning | Aarhus | 155 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aarhus med 128 lejligheder på 8 etager hvor den en...

HEH Horsens Hospital

HEH Horsens Hospital

Tj.ydelse/Indkøb | Horsens

P-Huset Aalborg

P-Huset Aalborg

Nybygning | Aalborg | 350 Mio.kr

Nybygning af erhvervscenter i Aalborg med 300 lejligheder på 20 etager hvor d...