Facader i stilrent look

Annonce – Dato 27 okt 2022

Nordisk Profil er leverandør af facadeløsninger, der skiller sig ud. Arkitektonisk såvel som funktionelt er deres facadesystemer af høj kvalitet og giver mulighed for at bygge 100% bæredygtigt og brandsikkert.

Facader i stilrent lookTransformerstation med Woodfac Click facadesystem fra Nordisk Profil.

FACADER I TRÆ ELLER ALU MED TALRIGE UDTRYK

Facader har mange udtryk og kan udformes på utallige måder. Det er også tilfældet, hvad enten der skal designes en facade med trælameller eller alu-lameller. I Nordisk Profil er ubegrænset designfrihed og ”frihed til at vælge” nogle af grundstenene bag deres facadesystemer, som altid skræddersyes til hvert enkelt byggeprojekt.

Det betyder helt konkret, at uanset materiale og uanset facadens funktion, er det muligt at tilpasse ønsket look til bygningen og ikke omvendt! Lamellerne kan monteres horisontalt som vertikalt eller som buede facade. De kan også sammensættes i forskellige størrelser og ikke mindst, kan der skabes en facade, der kombinerer forskelligt materiale – som fx trælameller sammensat med perforede plader, strækmetal, trapezplader etc.

STYR PÅ BR18?

En smuk træfacade er ingenting værd, hvis den ikke lever op til Bygningsreglementets brandkrav. Men det betyder ikke, at det er nødvendigt at gå på kompromis med hverken udtryk eller brandsikkerhed, tværtimod! Det handler blot om at finde en leverandør med styr på den passive brandsikring og med dokumentation på bestået brandtest.

Nordisk Profil har markedets eneste opsatte facadesystem, der er klassifikationstestet og bestået til B-s1,d0 / B-s2,d0.

Bella Center, København med Woodfac ClickBella Center, København, facade med Woodfac Click.

FÅ BRANDSIKKER VIDEN OG TRYGHED I BYGGEPROJEKTET

Nordisk Profil er specialist i brandklasser, krav, regler og dokumentationsbehov for facadeløsninger med trælameller. Det er deres opgave at skabe ”dokumentationsbro” mellem det der tegnes, det der testes og det, der bygges. Derfor fungerer Nordisk Profil også som professionel sparringspartner for både brandrådgivere, arkitekter, entreprenører, bygherre og montører.

Samtidig har Nordisk Profil 100% styr på den passive brandsikring via End Use klassifikationstest iht. EN 13501-1 efter standarden EN 13823 (svarende til præ-accepteret løsning) samt den tilhørende brandtekniske dokumentation på alle deres facadeløsninger. De har ligeledes i samarbejde med DBI udført, testet og bestået Reaction-to-fire facade test iht. ISO 13785-1.

MARKEDETS MEST BÆREDYGTIGE FACADESYSTEMER

Nordisk Profil’s facadesystemer fås med trælameller på en alu-struktur eller som alu-lameller på alu-struktur. Uanset løsning, er aluminium det bærende materiale, som kan leveres i form af Greenline Aluminium, der er produceret af 100% indsamlet og genanvendt aluminium.

En facadeløsning fra Nordisk Profil med certificeret 100% indsamlet og genanvendt Greenline Aluminium, har et klimaaftryk med et ressourceforbrug på kun 5% ift. primær aluminium. Derved leverer Nordisk Profil markedets bedste EPD-værdier i forhold til bæredygtighed med garanti for en 100% bæredygtig facadeløsning.

Nordisk Profil har kontrol over hele produktionsprocessen af aluminium og kan tilbyde et certifikat på valget af højeste grad af bæredygtighed. Nordisk Profil udsteder et certifikat pr. ordre, som ikke kun garanterer, at der er anvendt Greenline Aluminium, men som også præcist deklarerer, hvor meget CO2, der er sparet, hvor meget af metallet der er spild fra industrielle processer og hvor meget, der er indsamlet.

Parkbyen P-hus, Aalborg, med Napsu Click facadesystem
Parkbyen P-hus, Aalborg, med Napsu Click facadesystem.

DET KVALITETSSIKRE OG TRYGGE FACADEVALG

  • Brandteknisk End Use systemtestet og godkendt iht. BR18
  • 100% bæredygtigt facadesystem
  • Vedligeholdelsesfri
  • Ingen synlige skruer
  • Indbygget termisk bevægelse
  • Ubegrænset designfrihed

 

Yderligere information: www.nordisk-profil.dk / np@nordisk-profil.dk / tlf. 45 166 100.

 

Referenceprojekter fra Nordisk Profil A/S

Papirøen

Papirøen

Nybygning | København | 850 mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. svarende til 10 bygninger i København med 400 ...

Bella Center Ressource

Bella Center Ressource

København

Arkitekt: COBE & Vilhlem Lauritzen

Studieboliger i Hermodsgade

Studieboliger i Hermodsgade

Ombygning | København | 100 mio.kr

Ombygning af boligbyggeri m.m. svarende til 1 bygninger i København med 130 l...

Hansenberg Tekniske Gymnasium

Hansenberg Tekniske Gymnasium

Nybygning | Kolding | 50 mio.kr

Nybygning af gymnasium i Kolding på 2 etager . Selve byggeriet er påbegyndt a...