Klimaneutral facadeløsning

Annonce – Dato 16 jun 2022

Vær jeres klimaansvar bevidst og vælg facadeløsninger til nybyggeri eller renovering, der bidrager til en bæredygtig udvikling og dokumenterer højeste grad af bæredygtighed.

Klimaneutral facadeløsning

Nordisk Profils bæredygtige DNA

Det er ikke længere end god tanke men en nødvendighed at bidrage til en positiv og bæredygtig udvikling i byggebranchen. Som facadeleverandør til fremtidens byggeri, er det derfor også helt naturligt for Nordisk Profil, at tage aktivt stilling til facaders design, opførelse, kvalitet, økonomi og vedligeholdelse og derigennem forholde sig til deres facadesystemers klimaaftryk.

Et bæredygtigt DNA er således ikke bare en floskel men en ægte grundsten i Nordisk Profils forretning. I tæt samarbejde med kunden hjælper Nordisk Profil med at skabe balance mellem den økonomiske ramme og ambitionsniveauet for projektet. Nordisk Profil mener nemlig ikke, at bæredygtighed er et selvstændigt element, der kan tages ud af den byggetekniske ligning. Tværtimod afhænger graden af bæredygtighed altid af kundens ønsker og mulighederne på det konkrete projekt.

Nordisk Profil facaderFå Greenline certifikat på din ordre fra Nordisk Profil

Vælg 100% bæredygtige facadeløsninger

Nordisk Profil tilbyder markedets eneste 100% bæredygtige facadeløsning i form af Greenline Aluminium. Greenline Aluminium er produceret af 100% indsamlet og genanvendt Greenline Aluminium og bruger kun 5% af den energi, der bruges til at fremstille primær aluminium.

Falder valget på en facade med Green Aluminium bidrager man til en bæredygtig udvikling ved ”kun” at belaste klimaet med 0,89 kg CO2  pr. kg. aluminium. Og samtidig fås en 100% bæredygtig facadeløsning.

Få Greenline certifikat på din ordre fra Nordisk Profil

Som de eneste på markedet har Nordisk Profil kontrol over hele produktionsprocessen af aluminium og kan tilbyde et certifikat på valget af højeste grad af bæredygtighed. Nordisk Profil udsteder et certifikat pr. ordre, som ikke kun garanterer, at der er anvendt Greenline Aluminium, men som også præcist deklarerer, hvor meget CO2, der er sparet, hvor meget af metallet der er spild fra industrielle processer og hvor meget, der er indsamlet.

Lameller i certificeret og bæredygtigt træ

Foruden lameller i aluminium tilbyder Nordisk Profil også facadeløsninger med trælameller. Og en løsning med smukke trælameller fra Nordisk Profil er også et bæredygtigt og fornuftigt valg. Alle trælameller er fremstillet af FSC® eller PEFC™ certificeret træ, der garanterer et ansvarligt og bæredygtigt skovbrug og sporbarhed gennem hele forsyningskæden.

Ligeledes er lamellerne Thermobehandlet, hvilket sikrer formstabilitet og en levetid på 30-50 år, afhængig af træsort. Og ikke mindst er træet brandsikret med en 100% giftfri, bæredygtig og naturlig nedbrydelig brandimprægnering.

Vælg en facadeløsning der er 100% bæredygtig og få certifikat på det

Jeres bæredygtige sparringspartner

Sammen med branchen ønsker Nordisk Profil at gå forrest og vise mulighederne for bæredygtige løsninger i byggeriet. Som facadeleverandør er det deres opgave og ansvar at skabe langtidsholdbare og fremtidssikrede løsninger, der lever op til omgivelsernes bæredygtige krav. Nordisk Profil insisterer på at tænke helhed ind allerede i design- og udviklingsfasen, så det sikres at få robuste og integrerede facadeløsninger, der vil være ombygningsparate for fremtidige generationer. Nordisk Profil er således ikke kun jeres leverandør af facadesystemer, men også jeres sparringspartner, der rådgiver om implementering af bæredygtighed i facadeløsningerne.

VIDSTE DU…?

  • At en facadeløsning fra Nordisk Profil er markedets eneste 100% bæredygtige facadesystem med en miljøbelastning på kun 0,89 kg CO₂ pr. kg aluminium
  • At en facadeløsning fra Nordisk Profil kun er produceret af materialer, der overholder gældende EN standard til udvendige facader
  • At en lamelfacade, opsat som færdigt facadesystem i træ og aluminium, er det eneste produkt på markedet, der er klassifikationstestet og bestået til B-s1,d0 / B-s2,d0 
  • At en trælamel facade fra Nordisk Profil består af træ, der enten er FSC®- eller PEFC™-certificeret og af aluminium, der er 100% indsamlet og genanvendt
  • At en facadeløsning fra Nordisk Profil har indbygget termisk bevægelse  
  • At en facadeløsning fra Nordisk Profil er uden synlige skruer
  • At en facadeløsning fra Nordisk Profil kan designes præcis som ønsket

Yderligere information: www.nordisk-profil.dk / np@nordisk-profil.dk tlf. 45 166 100

Referenceprojekter fra Nordisk Profil A/S

Papirøen

Papirøen

Nybygning | København | 850 mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. svarende til 10 bygninger i København med 400 ...

Bella Center Ressource

Bella Center Ressource

København

Arkitekt: COBE & Vilhlem Lauritzen

Studieboliger i Hermodsgade

Studieboliger i Hermodsgade

Ombygning | København | 100 mio.kr

Ombygning af boligbyggeri m.m. svarende til 1 bygninger i København med 130 l...

Hansenberg Tekniske Gymnasium

Hansenberg Tekniske Gymnasium

Nybygning | Kolding | 50 mio.kr

Nybygning af gymnasium i Kolding på 2 etager . Selve byggeriet er påbegyndt a...