P-hus facadeløsninger kombinerer økonomi, design og bæredygtighed

Annonce – Dato 18 jan 2022

Nordisk Profil A/S leverer universelle og brandsikre facadeløsninger.

Nordisk Profil leverer universelle og brandsikre facadeløsninger

Løsningerne er systemtestet og godkendt og forener arkitektur, funktion og økonomi med bæredygtigt byggeri. Det er i virksomhedens DNA at simplificere processerne uden at gå på kompromis med den knivskarpe og detaljerede æstetik.

Patenterede, universelle facadesystemer

Nordisk Profil leverer komplette og unikke facadesystemer, der er formstabile og uden synlige skruer. Systemerne kan monteres både horisontalt, vertikalt og som tag eller loft. Termisk sikring sikrer stabilitet og holdbarhed tilpasset nordiske klimaforhold.

Vi har et patenteret universelt facadesystem, der er opbygget som et ophængssystem med lameller eller andre facadematerialer, klipset på en aluminiumsstruktur. Det er enkelt, hurtigt og med høj præcision. Samtidig fungerer det til alle typer facader og kan bygges op, lige som man ønsker det”, siger John Bitsch, Head of Product Development og partner hos Nordisk Profil A/S, og fortsætter:

Der skal være en høj grad af finish, som vi aldrig går på kompromis med. Det er altafgørende, at facaden også er smuk på tæt hold. Med vores patenterede løsning sørger vi for, at der er styr på både statisk og termisk bevægelse. Det koster ikke ekstra, hvis man bygger det ind i komponenterne og facaden allerede fra start.

Patenterede, universelle facadesystemer fra Nordisk Profil100% bæredygtige facadesystemer fra Nordisk Profil

Ubegrænset designfrihed

Vores bæredygtige løsninger med både træ og aluminium giver mulighed for design af helt unikke facader, hvor det er altafgørende, at resultatet også står knivskarpt på tæt hold. Når man kigger på resultatet efterfølgende, skal det have professionelt finish helt ned på detaljeniveau. Vi inviterer altid til at gå helt tæt på vores løsninger og bemærke de mange fine detaljer bagefter,” siger John Bitsch, og fortsætter:

Systemerne er i særklasse i forhold til montagetid, hvilket bidrager til økonomisk tryghed i projektet. Det enkle plug and play-system kan løse næsten enhver tænkelig facadekonstruktion enkelt, robust og hurtigt. Ved at tænke hele konstruktionen ind i processen, sikrer vi en professionel designløsning til en markedsrigtig pris. Vi kan tilføre detaljerighed og finish, uden det koster ekstra. Vi sørger også for, at drift- og vedligeholdelsesomkostningerne er lig nul,” siger John Bitsch.

Facadeløsninger med god samvittighed, Nordisk Profil

Facadeløsning med god samvittighed

Nordisk Profil tilbyder – som de eneste på markedet – 100 procent bæredygtige facadesystemer. Deres aluminiumsløsninger er skabt af 100 procent indsamlet og genanvendt aluminium med et klimaaftryk på kun 0,89 kg CO2 pr. kg aluminium. Det termobehandlede træ, der bruges i konstruktionerne, er enten FSC®- eller PEFC™-fremstillet, hvilket sikrer ansvarligt og bæredygtigt skovbrug. Når du samarbejder med Nordisk Profil, er du desuden sikker på, at din facade opfylder alle lovmæssige krav. Facadesystemerne med trælameller er End Use-testede og godkendt iht. BR18.

På nuværende tidspunkt er vi de eneste, der kan tilbyde trælameller, der opfylder det nye bygningsreglement. Vi kan dokumentere, at den samlede facadeløsning, vi sætter op, er brandteknisk godkendt,” afslutter John Bitsch.

Få yderligere information om bæredygtige facadeløsninger fra Nordisk Profil her, tlf. 45 166 100.

Mere om produktet Brandsikker lamelløsning

Brandsikker lamelløsning

Løsninger der er End Use testet og brandteknisk dokumenteret

EPD certifikat

Referenceprojekter fra Nordisk Profil A/S

Papirøen

Papirøen

Nybygning | København | 850 mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. svarende til 10 bygninger i København med 400 ...

Bella Center Ressource

Bella Center Ressource

København

Arkitekt: COBE & Vilhlem Lauritzen

Studieboliger i Hermodsgade

Studieboliger i Hermodsgade

Ombygning | København | 100 mio.kr

Ombygning af boligbyggeri m.m. svarende til 1 bygninger i København med 130 l...

Hansenberg Tekniske Gymnasium

Hansenberg Tekniske Gymnasium

Nybygning | Kolding | 50 mio.kr

Nybygning af gymnasium i Kolding på 2 etager . Selve byggeriet er påbegyndt a...